KCK OPERASYONLARI

KCK OPERASYONLARI
Türk solunun ve milliyetçiliğinin yerini kck almaya çalışmaktadır.
Türkiye-nin geneline uygulanmaya çalışılan Türk solu ve milliyetçiliği başarılı olamayınca,yerini mevzii ve dar alanda Kürt solu ve milliyetçiliği almaya çalışmaktadır.
Ancak yerine ikame edilecek tam bir İslami duygu ile bunlara son verilebilir.
Zaten gerek Türk milliyetçiliği ve solu ikame edilmeye çalışılırken;ya tamamen ortadan kaldırılmaya veya göstermelik bir din bağlılığı sağlanmaya çalışılmıştır.
Bugünkü kürt solu ve de kürt milliyetçiliği de yerleşmek için dini geri plana atmakta,sürekli dine saldırıda bulunmaktadır.
*1970-lerde kaos çıkaran solcular ve onlara alet olan milliyetçi kesim,ordudaki cunta ekibinin işini kolaylaştırdı.Darbelere zemin hazırladılar.
1980 sonrası solcuların bir kısmı yer altına indi,şimdiki ergenekonun çatısını oluşturdu.
Pkk doğuruldu ve beslendi.Ordunun içinde bulunan cunta ekibi pkk-yı göz ardı etti,adeta gelişmesine göz yumdu.
Bununla da kalmadı,toplumda psikolojik savaş uygulayarak asıl tehdit unsuru olan pkk-yı görmedi,inançlı kesime irtica ve şeriat geliyor yaygaralarıyla tam bir savaş açtı.
*Manisa-daki Tuğgeneral Naim Baburoğlu için halkın;yunanlılar bile memleketi işgal durumunda bu korkuyu yaşamadık,diyorlar.
Fişleme,başörtülülere eziyet,nefret ettirme,devlete düşman yapma,hepsi bir arada.
*Askerin baş örtüsüne karşı almış olduğu tavır,kutlamalarda onları almamaları gayet çirkin,silinmez bir leke ve geçmişini bir inkârdır.
Kahramanmaraş-ta bacımızın baş örtüsüne dokunan fransıza karşı,bugün kendi ordumuzun içinde bir kesim fransızın yapamadığını yapmaktadır.
*Dünyada kendi ordusu tarafından meşru göstermek üzere kaos oluşturup,kendi halkına karşı darbe yapan,kırktan fazla kaos oluşturan internet siteleri oluşturarak; irtica,şeriat gibi kaos ve karalama propagandalarıyla toplumu germekte,psikolojik savaşa zemin hazırlamaktadır.
Kendi halkını her şeyine varıncaya kadar öyle ki evinde Kur’an-ı Kerim bulundurmasından namaz kılmasına hatta yakınlarının kılıyor olmasına kadar fişlemesi tam bir garabet,rusyayı bile geride bıraktıracak seviyesiz bir uygulamadır.
Adeta düşman bulamayan ordu,kendisine yine kendi halkından bir düşman ve hedef bularak onlarla uğraşmakta ve uğraştırmaktadır.
*Milliyetçi geçinenler bilmeden meşru olarak orduya sahip çıkayım derken,gayrı meşru olarak ordudaki cuntaya,mafyaya,ergenekona ve kaosa sahip çıktığının bilincinde olmalıdır.
80 sonrasında,önceki gibi alet olunmaması bir başarı iken,başka yanlışlarla hata tekerrür etmemelidir.
*Pkk-nın problem yaptığı en önemli sebep;Kürtleri azınlık olarak görmek ve göstermek olup,hak almaları için tahrik edilmektedir.
Oysa dinen ve fıkhen azınlık ifadesi gayrı Müslimler için kullanılır.
Oysa Kürtler azınlık değil,Müslüman olup bu vatanın asıl üyeleridir.
*İpin ucu hariçte oldukça bu işte sürmeye devam edecektir.
*Doğuda ajanlar kaynıyor.Provakatörlerin içerisinde almanı,israili,fransızı çoklukla.
*Osmanlı Araştırmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, bugün terör örgütü PKK’ya destek veren Fransa’nın 1. Dünya Savaşı yıllarında da Ermenileri silahlandırdığını dile getirerek, Güneydoğu’da 800 bin Müslüman’ı katleden Ermenilerin bunu Fransız silahları ile yaptığını kaydetti. Türkiye’nin misillemede bulunması gerektiğini kaydeden Akgündüz, “Meclis hemen bir karar alıp Fransa’nın Cezayir’de yaptığı katliamı soykırım olarak kabul etmeli” dedi. “
– Dün (10-09-2011)kendisine atfedilen “PKK’ya silah satalım, militanlarına seri eğitim verelim” gibi sözleri yalanlayan İsrail Dışişleri Bakanı Liberman,yalanlasa da yıllardır yaptıklarını dışa vurmuş oldu.
*Mısır/Kahire-deki İsrail elçiliğine girilip yakılarak her şeyin talan edilmesi, sırada suyu ısınan İsrail-in olduğunu göstermektedir.
Bu gün oynanan oyunlar aslında tarihin tekerrürüdür.
* 31 Mart hadisesinin tertipçileri arasında bulunan şair ve filozof Rıza Tevfik’in bu meş’um hadisenin ardında İngiliz parmağı olduğunu itiraf edip, ihtilal hadisesinden sonra İngiliz konsolosluğuna gittiğinde çok soğuk bir şekilde karşılandığını ve o zaman bunun sebebini anlayamayan Rıza Tevfik’in çok sonraları Londra’ya uğrayıp bunun sebebini o dönemin İngiltere’nin Türkiye Büyükelçisi Lord Nikılsın’a sorduğunda bu İngilizin çok ibretli bir şekilde”Rıza Tevfik Bey, Biz bilhassa Hindistan’da İslam ülkelerini idaremiz altına alabilmek için milyarlarca altın harcadık ama başarılı olamadık. Halbuki Sultan Abdülhamid, her yıl bir ‘Selam-ı Şahane’, bir de ‘Hafız Osman hattı Kur’an-ı Kerim’ gönderiyor ve bütün İslam ümmetini, hududsuz bir hürmet duygusu içinde emrinde tutuyor.Biz bu ihtilalle siz jön Türkler’den hilafet kuvvetinin ortadan kaldırılmasını bekledik ve aldandık. İşte bundan dolayı siz soğuk karşılandınız?” cevabını vermiştir.
*Gaziantep-te Mehmet Paşa camiinin imamlığını 28 sene bir ermeni yapmış.
*Sultan Ahmet camiinin imamlığını bir rum yapmış.Daha sonra bunu avrupaya giden birisine söylemiş.
************************
*Chp ve Bdp mecliste yemin etmemekle ofsayta düşmüştür.Bunun izahını yapmada zorlanacak ve de mahcup olacaktır.Tıpkı vekillerinin eşlerine,çocuklarına, yakınlarına izahta zorlandıkları ve yüzlerinin kızarması gibi.
Mecliste olunduğu halde yok denilmesi gayet gülünç,küçük düşülmüş ve dürüst davranılmamıştır.
*Chp-nin ruhunda isyan var,şikayet var.Ondandır ki her şeyi devirmek ve devretmek için devrimcilik elbisesini çıkartmama yeminini etmiş bir parti,bir çatıdır.
Allah bu milleti bu isyan ve devrim ateşinde yakmasın.
*Baykalı çok rahat kullanamayacaklarını düşünen Ergenekoncular,onu bir komplo ile devirerek,kullanabilecekleri birisini getirdiler.
Zira kendi içlerindeki memnuniyetsizlik ve daha açık ifadeyle,israilin chp-yi dizayn ettiği ifadeleri çıkan kokulardan bir kısmıdır.
*Evvelden meclisin mızıkçılık yapan mızıkçı çocuğu chp idi,şimdi ona ergenekonun ikizi olan bir de Bdp eklenmiş oldu.
Artık mızıkçılık yoluyla herkesin elindeki topunu alır,oyun bozanlık yapar.bazen de oyun bozmak için oyun kurar!
*Evvelden ergenekonun hamiliğini yapan Chp,bundan sonraki dönemde Ergenekon ve silivriye hamile kaldığından hamilelik yaptığından,iki durumla karşı karşıyadır;
1-Ya düşük yapacak.
2-Ya da diğer seçime kadar doğumu gerçekleştirecektir,o da doğum sancıları ve tutturduğu sancılar içerisinde.
*Chp ve Bdp meclisin açılışında girmeme ve yemin etmeme krizinin temelini önceden atmışlardı.
Chp kriz partisi ve çözümsüzlük partisi durumuna düşmüştür.Oysa yemin edip çözümü mecliste arasaydı daha dürüst,seviyeli ve anlamlı olurdu.
Chp mecliste yemin etmemekle Bdp-nin temsilciliğini,sözcülüğünü ve oydaş-lığını üstlenmiş oldu.
*Chp bu olumsuz hareketiyle kendisini bağlamış oldu,kısırlaştırıp çıkmaza soktu.
Türkiye bu parti ve partililerle yola gidemez ve yolculuğa çıkılamaz.
*Acaba Baykalı yerinden edip,yerine Kılıçdaroğlunu getiren Ergenekon,bu jestinin karşılığını,Chp-yi kontrol etmekle mi kullanıyor?
Yüzde bir bile etmeyen Ergenekon terör örgütü,Chp ve Mhp-yi kontrol altına almakla yüzdesini kırka kadar çıkarmayı hedefliyor.
*Meclise girmemenin veya yemin etmemenin ardında;Akp-ye kurulan bir tuzaktır.Yani Öcalan gibi terör ve suçluların,Silivri-deki Ergenekon üyelerinin, darbecilerin önünü açacak bir yolu sağlamak amacıyla iki Ergenekon terör örgütü ve müebbed hapse mahkum zanlıların çıkarılmasını sağlamakla bu yapılacaktır.
Bugünlerde anayasa yapılmasını Ergenekon zanlılarının serbest bırakılmasına bağlayan chp-nin bu teklifi çok manidardır.
*Pkk-nın temsilciliğini yapanlar,idrarla abdest almaktadırlar.Bazı iyi niyet görünümünde bulunan bağımsızların üzerine de bu idrarı sıçratmaktadırlar.
Bu parti şiddet ve terörle özdeşleşmiş durumdadır.
Bdp-pkk-kck bir piyondur.Mesele onları çözmek veya bitirmekle bitmez.İpin ucunu bulmak gerektir.
Onunda en güzel barındığı yer chp ağırlıklıdır.

*Son yıllarda ve günlerde görülen en hazin bir olay da;kirli,şaibeli,fuhşa bulaşmış insanların,bürokratın,yönetimin başına geçmeleri,geçirilmeleridir.
Daha da ötesi;adeta o makamlara namzet olmanın,bu kirliliklere bulaşmak olduğu cazip hale getirilmektedir.
Bu durum milletvekilliliği için de o hale getirilmeye çalışılmaktadır.
10-10-2011
MEHMET ÖZÇELİK

Loading

No ResponsesOcak 2nd, 2015