MİT-TEKİ BİT YENİĞİ

MİT-TEKİ BİT YENİĞİ

*Güleni mit kurdurdu. Cıa büyüttü.

Tıpkı Pkk-yı kurdurduğu ve daha 1970- lerde Gülenle Öcalan biri sağdan ve biri soldan olarak hazırlandığı gibi.

-“Fuat Doğu, 70’lerde MİT Müsteşarlığı yapan bir isim. Harp Okulu mezunu, 1954 yılında kurmay yarbay olarak o dönemin istihbarat teşkilatı MAH emrine girmiş… Nazi istihbarat şefi olan ve savaştan sonra müttefiklerin safına geçerek soğuk Savaş’ta komünizme karşı istihbarat faaliyetlerinin merkezinde görev yapan Reinhard Gehlen’in öğrencilerinden… 1966 yılında MİT’in başına geçti.

…O yıllarda milletvekilliği de yapmış işadamı Aydın Bolak bir toplantı organize eder. Mekan da Vehbi Koç’un evi… Eve gelenler arasında ise MİT Müsteşarı Fuat Doğu, Yaşar Tunagür ve Fethullah Gülen var.”[1]

*Gülen aynı zamanda Humeyni sevdalısıdır.

Başarılı olsaydı, Türkiye- ye Humeyni gibi gelecekti. Hayali buydu.

Buradan şunu da çıkarabiliriz; Hilafeti kaldırarak Osmanlıyı bitiren İngiliz, Gülene hilafeti vadederek de Türkiye-yi bitirmeye çalışmaktadır.

1970- lerde İran-ın Türkiye- ye sitaseten hakimiyeti devrede iken, Gülen-in 15 Temmuz darbesi ile İran-ın Türkiye- ye dinen, mezheben, düşünce olarak hakimiyeti söz konusudur.

-Tehlikenin en büyük boyutu şu ki; buradaki mensublarıyla böyle bir darbe yaparsa, ya diğer ülkelerdeki mensublarıyla neden darbeler yapmasın?

*Şahsa bağlı hizmet, şahısla son bulur.

Paralel Gülen-in şahsına bağlı devam ettiğinden, onun ölmesiyle o hizmette biter. Üstüne birde bu kadar kirli işlerde cabası…

***********************   

Bütün bu gizli kirli işler Türkiye-yi durdurma, öldürmeyip oldurmama hareketidir.

Bu amaçla pkk üretilerek, bizlere yarım asırdır ayak bağı yapıldı, paralel ortaklığıyla.

-“PKK ile karşılaşınca vurmayın dediler”

Yıllarca jandarma istihbarat personeli olarak dağda görev yapan Sezai G., FETÖ yapılanmasına dahil olmadığı için ordudan atılmış.[2]

***********************

İstihbarat raporuna göre,. “Fethullah Gülen’in Kasım Gülek ile ilişkileri 1960 yılına dayanmaktadır. Fethullah Gülen’in CIA, MOSSAD, Moon tarikatı bağlantılarını bilakis Kasım Gülek sağlamış ve birlikte birçok projeye imza atmışlardır. Erzurum ve İzmir’de Komünizmle Mücadele Dernekleri kurulmuş, Fethullah Gülen bu derneğin kurulmasında ve yönetiminde yer almıştır. Fethullah Gülen Komünizmle Mücadele Derneğini Erzurum’da açarken bu dernekle Milliyetçi mukaddesatçı yapılanmayı örgütledi.”.

Yeni Şafak’ın yayınladığı 25 Mart 1975 tarihli belgede Fethullah Gülen’in Mason Locası’ndan ayrılan isimlerin kurduğu Türkiye Büyük Mason Mahfili’ndeki ‘Tekris Yemini’ var. Masonluk literatüründe ‘Tekris’ hem örgüte giriş sırasında hem de derece yükseldiğinde yapılan yemine deniliyor. Türkiye Büyük Mason Mahfili antetli ‘Tekris Yemini’nde Gülen’in verdiği sözler büyük bir sadakat vurgusu içeriyor. Kamuoyunun takdirine sunulan Masonluk belgelerine ilişkin bir Masön örgütünce yapılan “Fethullah Gülen üyemiz değildir” açıklaması, tarih boyunca tüm faaliyetlerini gizli olarak yürüten, kendilerinin izni olmadan hiçbir üyesinin bilgisini kamuoyu ile paylaşmayan bir örgütün kendi kendini yalanlaması olarak tarihe geçti..[3]

*Gülenin kutsallaştırılması, tıpkı Pavlusun İsanın önüne geçirilerek, dinininde İsa-nın değil, Pavlus-un dini haline getirilmiş oluyor.

Gülenin İslamın ve Peygamberimizin önüne geçirilmesi için tüm bu kutsallar oluşturuluyor.

-Paralel yapının oluşumu tamamen yahudik ve masonik oluşumdur.

Yani gerek evlilikte ve gerekse her türlü maddi ortaklıkta maddi bir bağlantı oluşturuluyor.

Akraba ve ortaklık yapılıyor.

*Paralel yapı önünde engel gördüğü Erdoğan ve Bahçeli-yi devirmeliydi.

Erdoğan-ı devirirse, Bahçeli- yi de devirirdi.

Erdoğan-ı deviremeyince, etrafını boşaltmak amacıyla Bahçeli-yi devirmeye başladı.

Olay çok yönlü ve çok kirli.

Dünya finale gidiyor…

Kader ne der, Peder ne der!!!

MEHMET ÖZÇELİK

15-08-2016

 

[1] http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ovur/2014/01/19/gulenin-koc-sevgisi

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ovur/2014/01/16/cemaatin-derin-tarihi

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ovur/2016/06/17/gulen-mi-ciayi-buldu-cia-mi-guleni

[2] http://www.haber7.com/guncel/haber/2071098-pkk-ile-karsilasinca-vurmayin-dediler

[3] http://www.ahaber.com.tr/gundem/2015/04/07/iste-gulek-ve-gulen-biraderlerin-karanlik-dunyasi

 

Loading

No ResponsesAğustos 16th, 2016