YENİ TRUVA ATI VE ATLARI FETÖ

YENİ TRUVA ATI VE ATLARI FETÖ


1095-1291 yılları arasında, aralıklarla düzenlediği Haçlı Seferleri, Papa İkinci Urbanus’un 27 Kasım 1095’te Clermont Konsili’nin halka açık kısmında yaptığı “çağrı” üzerine başlamıştır.

Papa İkinci Urbanus, Clermont Konsili’nde, “Bunu Tanrı istiyor” diye bağırıp, elbiselerinin üzerine kırmızı haçı sembol kabul edip, Hz. Meryem’in göğe yükseldiğine inandıkları tarih olan 15 Ağustos’ta harekete geçmek üzere hazırlanmaya başladı.

Tıpkı Fetö- de saldırıdan önce yeşil elbise giymişti.

-Fetö 2. Saldırısını da 14 ağustosta değil de 15 ağustosta saldırıp, saldırganlaşacak olmasın?

Zira haçlının yani papanın yolundan giden Fetö 15 Temmuzu Kudüsün işgali tarihiyle -1099 tarihi başlatmış idi.

1917’de İngiliz General Allenby Şam’a giren Fransız komutan Henri Gouraud, Selahaddin Eyyubî’nin mezarına gidip, “Haçlı Seferleri şimdi sona erdi! Uyan, Selahaddin, geri geldik” demiştir.

Bu gün bizim Selahaddin Eyyubî’miz de var, asker olan halkımızda…

Bir tehlikeli yanımız ise içimizdeki  FETÖ Truva Atı’dır.

Yüz yıl önce lozanla elimizi, kolumuzu hatta ağzımızı bağlayan batı özellikle İngiliz soytarısı, yüz yılın bitmesine az kala bir yüz yıl daha haçlı ruhunu temsil eden Truva atları olan Fetö ile bunu yapmaya başladılar.

Yapılacak ilk işimiz içimizdeki Truva atlarını, özellikle hukuk ve askeriyedeki ve onlara adam! Yetiştiren eğitim kurumlarındaki devşirilmiş devşirmelerini devirmek ile olacaktır.

Bunun başında Mit gelmektedir. Tüm darbelerin başında ve içinde mit bulunmaktadır.

-Eski İstihbaratçı Mehmet Eymür, ülkede işlenen bir çok cinayetin MiT tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

DERİN DEVLET-SİYASET-MAFYA ÜÇGENİNDE SUSURLUK olayında Türkiyemiz bir büyük fırsatı kaçırmıştı. İnşallah,
15 TEMMUZ-
DARBE-ÜST AKIL-HAÇLI SALDIRISINDA karşımıza çıkan tarihi fırsatı kullanacağız. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbelerinin hazırlayıcılarından, CIA korumasındaki Fethullah Gülen’in derinliği ortaya çıkarılırken, öyle ilginç itiraflar ve açıklamalar yapılıyor ki, Derin Devlet’in gizli operasyonları çözülüyor. Türkiye Gladyosu’nun karanlık odaları aydınlanıyor.

– Kirli ilişki ve Truva atları yıllar öncesinde kurulmuş ve faaliyete geçmişti.

Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, 1999 yılında hazırladığı raporla Fethullah Gülen’in derinliğini ortaya çıkarmıştı. Saral, TV’de ilk kez bir TOP SECRET (Çok gizli) konuşmayı açıkladı: “Görev yaptığım dönemde devlet içindeki Fetullahçı Terör Örgütü kadrolarına yönelik bir çalışma yapmak için dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz ile görüştüm. Ancak, Yılmaz ‘Sakın ha! Ecevit bu Cemaat’e meftûndur (gönül vermiş), böyle bir çalışma yaptığınızı duyarsa hükümeti yıkar’ dedi. Hükümet istifa edince raporu yazabildim.” Saral, Fethullah Gülen’in ABD’ye uçurulması nedenini de “15 Mart’ta yazdığımız raporu İstihbarat Daire Başkanlığı ile Teftiş Kurulu’na gönderdik. Panik oluştu. 18 Mart 1999’da Gülen ABD’ye uçtu” diyerek açıkladı.[1]

MEHMET ÖZÇELİK

7-8-2016

 

 

[1] http://www.dinihaberler.com/guncel/mit-in-isledigi-cinayet-dosyalari-tek-tek-aciliyor-h97211.html

 

Loading

No ResponsesAğustos 18th, 2016