KISA NOTLAR

KISA NOTLAR

“Vatan sevgisi imandandır. “Bir yanda vatana ihanet eden, diğer yanda vatanı için şehit düşen.

“Kişi sevdiğiyle beraberdir “Bir yanda fetö ve haçlı, diğer yanda Türkiye.

Surda bir gedik açtık, mukaddesmi mukaddes. Ey kahpe rüzgâr artık ne yandan esersen es.N.F.K

15 Temmuz 12 Eylülün rövanşıdır.12 eylülde onların çocukları,15 Temmuzda bizim çocuklar kazandı.

İşgal başarılı olsaydı Türkiye Pkk-nın, Ermenistanın, Yunanistanın, İngiliz, İsrail ve Abd- nin işgal ettiği bir ülke olacaktı.[1]

Bizde sol ve solak kesim -Abd dışarıya- diye 1970- lerde onları memleketimizden kovarken, başta Chp, şimdi ise onları işgal için memleketimize davet etmektedirler.

1945’e kadar İngiliz sömürgesiydik.1945’ten sonra Amerikan sömürgesi olduk. Milli Şef İsmet İnönü 1947 tarihinde yaptığı Fulbright anlaşması ile Türk Eğitim Sistemini ABD’lilere teslim etti.” Oktay Sinanoğlu

İşin garip tarafı şudur ki; darbe olduğunda çoğunluğun aklına Fetö gelmişti. Zayıfta olsa onun darbe yapacağı bekleniyordu.

Darbe teşebbüsünde hep kırılma noktaları oluşmuş.

Mite giden binbaşıdan Marmarisin seçilmesi, Erdoğanın evinde olmaması, Marmariste hangi otelin tam bilinmemesi ve geç kalınması, birkaç dakikalık farkla bile olsa, Ömer Halisdemir-in Semih Terziyi öldürmesiyle darbenin belinin kırılması, Hesap edilmezken halkın Erdoğanın talimatıyla dışarıya çıkması gibi baştan sona yaşanan kırılmalar, darbenin 40 yıllık birikimini ve gücünü kırmıştır.

*Bir yüz yıllık Kemalist mücadele bitmeden, bir yüz yıllık Fetö mücadelesi başladı.

*Latife Hanım’ın 91 Yıldır Gizlenen Mektubu “Kemal Paşa Çakma Napolyon’dur”[2]

*Fetöyü adam yerine koyduran sebeb, kahtı rical ve adam seçme ölçüsündeki yetersizlik. Hadiste, İnsanlar madenler gibidir, buyurulur.

*KK hala net değil. Bulanık veya niyeti değişik. Karınca misal kimden yana olduğunu belli etmiyor gibi. Ancak sırıtıyor. Oysa nemrudun yanında dururken İbrahime sahte tebessümlerle sataşmaktadır.

*İki şeyin diriltilmesi gayet yerindedir.1.Osmanlının kuruluşundaki diriliş, kuruluş ve kurtuluş ile Ertuğrul Gazi ruhuna, 2.Yıkılışı bir 33 yıl daha geciktirerek 7 düvele karşı koyan Abdülhamid Han aklına muhtacız. 15 Temmuz 2016 bu ruh ve aklı bir araya getirdi, tetikledi.

Suud-i Arabistan belli ki kaşınıyor. Kaşıyan çıkacaktır ancak üzücü olan dost görünenle beraber düşmanın da vurmasıdır.

Mekke Medineye yazık olur.

Gerçi Ebabiller ne güne duruyor.

Sağa sola saldırıp, Yemene askeri saldırı da bulunuyor. Katarı da tehdit ediyor.

Fetö ayakkabıyla seccadeye basıp, arkasını mihraba dönmesiyle, İslamın harimini ayak altına aldığını, irtidadını ilan etmiştir.

1974 – 15 Temmuzda Kıbrıs yunan işgalinden kurtulurken, 2016.da Türkiye Fetö piyonlu Abd. Yunan İngiliz, İsrail, Ermenistan işgalinden kurtarılmıştır.

-Eğer darbeyi fetö yaptırmadıysa kaçış neden? Hizmet anlayışınız bu mu? Kaçış kişiliklimi? Ne kadar samimi olduğunuz belli oldu.

-Davası için yatmış olurdu, mücadele eder, eğer samimi ve dava adamı ise. İşte Bediüzzaman, her ne kadar kıyaslanmasada,28 yıl hapis,19 kere zehirlenme, Mekke-de de olsam buraya gelmek iktiza ederdi, der .Haklı adam, eğer adam ise kaçmaz, Hakkını savunur, varsa tabi ya hakkı.

ABD-ye Second One Minute demenin zamanı gelmiştir.

Dünyada peygamber katili ve lanetli olmak kadar büyük bir zillet ve mahcubiyet yoktur,yahudi milleti gibi.

Bu zamanda def’i şer, Celb’i nef’a racihtir.

MEHMET ÖZÇELİK

19-07-2017

[1] http://www.seslimakale.com/videodetay/ahmet-kekec–kasasindan-sevr-plani-cikan-fetocu-21595

[2] http://www.derintarih.com/sayilar/mayis-2017/

 

Loading

No ResponsesTemmuz 21st, 2017