BU MEMLEKET PKK VE DESTEKÇİLERİNE TESLİM EDİLEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR

BU MEMLEKET PKK VE DESTEKÇİLERİNE TESLİM EDİLEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR

Bu memleket Pkk-ya destek olan CHP- ye teslim edilmeyecek kadar büyüktür.

Albaylığa kadar yükselmiş ve terfi etmiş, Ordu’nun elemanı olan Dursun Çiçek şimdi CHP’de 2 dönem temsil edilmekte, Ergenekon’dan içerde yatmış ve bu insan PKK ile yıllarca Güya savaşmış olmasına rağmen bugün;- Eğer HDP kriterlerimize uyarsa onları da aday gösteririz.- diye onlarla ortaklık yapma konusunda kapıyı açık bırakmak da, onlara yanaşmaktadır.

Bu nasıl zihniyet, Bu nasıl vatanseverlik?

-CHP bu memlekette başta PKK olmak üzere HDP-ye sahip çıkmış ve zahiren 100 Yıllık bir muhalif gibi görülen Fetö’cülere de darbe yapmasından dolayı sahip çıkmış, maalesef darbeye maruz kalanları ise kontrollü darbe diyerek mağdur olanları darbeci göstermiştir.

CHP-deki bu zihniyet nedir?

Onun için bu memleket pkk-ya, darbecilere destek olan CHP-ye bırakılmayacak kadar yüksektir, büyüktür, zengindir, köklüdür, tarihi olan bir devlet ve millettir.

-Yıllardır hep yenilmiş olmasına rağmen CHP hala koltuk sevdasındadır.

Erdoğan’a Tek Adam diyen Kılıçdaroğlu maalesef onca yenilmiş olmasına rağmen hala koltuğuna dört elle sarılmakta, bir türlü terk edememektedir. Demek ki çok sıcak!

-HDP- yi dolayısıyla PKK’yı meclise taşıyan CHP- ye ek olarak, İyi partide şimdi Pkk-nın temsilcisi Hdp-yi yani PKK’yı belediyeye yani beldelere taşıyor.

-HDP ile ortaklık yapıp onları iktidara taşıyan, belediye başkanı adayı seçen ise Chp-dir.

-PKK İTİRAFÇISI KADIN: DAĞA HDP YOLUYLA GİTTİM.[1]

..HDP nın desteğiyle PKK’ya katıldığını itiraf eden terörist şöyle konuştu.

Gaziantep’te terör örgütü PKK/KCK’ya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan F.Y. isimli terörist, “HDP ve DBP gibi siyasi partiler, ‘Kobani’deki sivil halka yardım’ adı altında Türkiye’de yardımlar ve paralar topladılar.” dedi.[2]

-CHP- ye Mahalle muhtarlığı bile teslim edilemez.

-Eski CHP Milletvekili Emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek’in, “AK Parti’yi iktidardan indirin bakın onları nasıl yargılıyoruz göreceksiniz’ diyen başsavcılar var” açıklaması büyük tartışma yarattı.

Bunların tinetinde ve mayasında darbe var.

CHP bitmedikçe, darbelerde bitmeyecektir.

CHP- ye evliya giren, darbeci çıkar.

Vallahi CHP ve HDP- PKK ile iç içe, PKK ile kucak kucağa, PKK ile aynı meşrebi, davayı, düşünceyi paylaşmaktadır.[3]

-Kemal Kılıçdaroğlu-nun Baykal kasediyle başa geçmesi, pkk-ya zemin hazırlamak için miydi?

Gayr-ı meşru olan Pkk-yı meşrulaştırmak için miydi?

Nitekim Kılıçdaroğlu sürekli arkadaşlar dediği ve her türlü maddi manevi destekte bulunduğu ve de Pkk-lı belediyelerin elden çıkmasıyla, Chp tarafından pkk-lı olan kişilerin aday gösterilmesi bunun delilidir.

– CHP İzmir adayı Tunç Soyer’den PKK’ya destek!

PKK’yı açık açık desteklemekten kaçınmayan CHP’nin İzmir belediye başkan adayı Tunç Soyer’in bir skandalı daha ortaya çıktı. Tunç Soyer’in 25 HDP’li belediyeye kayyum atanmasının ardından yaptığı “Darbeye karşı asıl şimdi tankların üstüne çıkılmalı. Sur’a bizi almıyorlar, bir şey yapamamak bizi kahrediyor. HDP’nin yanındayım” şeklindeki açıklamalar teröre verdiği desteği gözler önüne seriyor.[4] 

-CHP, İyi Parti ve HDP ittifakına Kandil’den destek!

CHP, İyi Parti ve HDP arasında 31 Mart 2019 yerel seçimleri için gizliden gizliye yürütülen kirli ittifaka terör örgütü PKK’dan destek geldi. KCK’nın sözde Yürütme Konseyi Üyesi Xebat Andok “AKP-MHP’ye kaybettirmeyi temel strateji olarak belirlemek, bu faşist iktidarı yenilgiye uğratıp, iktidardan düşürmek için her türlü çabanın içinde olmak, bu doğru bir stratejidir. ” dedi.[5]

-Elbette Pkk-ya destek olunca, şehit de kim oluyormuş!?

-CHP’li vekilden şehit babasına küfür![6]

 -Chp-ye milliyetçi yada muhafazakar olarak giren insan, ani değişimle adeta kendini dini ve dindar muhalifi görüyor.

Nasıl bir yapıysa?

-“CHP ve İyi Parti ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş bir televizyon programında sokak hayvanlarına işkenceyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Ancak sokak hayvanlarına en fazla eziyeti konuya “Dini yönden yaklaşanların” yani dindarların yaptığını ileri sürdü. Yavaş, açıklamalarıyla muhafazakar kesimi hedef aldı.”[7]

Bu sayısız örneklerden biri…

-Her dönemde Terör ve terörist olmasına ragmen; Ahir zamandaki Yecüc ve Mecüc ifade edilmesi, burada Terör ve terörizm şirketleşme haline gelecek, terör ihale ile yapılacak, nerede darbe yapmak istiyorsunuz, Nereyi yıkalım, Nereyi yakalım, kimi vuralım, diyerek bir derece şirketleşmiş olduğu halde, terör devlet politikası, şirket politikası, adeta bir işletme olarak kendini gösterecektir.

Yecüc Mecüc terörün şirketleşmiş halidir

Buna kimler destek olmaktadır?

Bu millet iradesiyle kesinlikle ve kesinlikle CHP-yi iktidar yapmaz. Hatta Öyle ki;

Bu zihniyet değişmedikçe, bunların başına Erdoğan da gelse bu CHP yine kazanamaz.

-Bu şaibeden kurtulmadıkça, bu milletin değerlerine sırt dönmekten vaz geçmedikçe, bu milletin değerlerine kulak vermedikçe, başarısız olmaya, Yenilmeye devam edecektir, her zaman için tek adam diyen CHP.

-CHP darbelerden hep umut bekledi, ümidi oldu, darbelerden sonra gelebilirim, İktidar elde edebilir, koltuğu elde edebilirim, dedi. Artık gittikçe o kapıda kapandı. Böylece CHP’nin tamamı artık milletten kopuk bir vaziyette olduğu da tescillenmiş oldu.

-Muhalefetliğini yapamayan bir parti olan CHP, iktidarlığı nasıl yapabilir ki?

-Eski asker ve ergenekon davasından içeride yatan, ‘HDP’LiLER, CHP’DEN ADAY GÖSTERİLSİN’ diyen Chp-li Dursun Çiçek;”, “Onları iktidardan indirin bakın biz onları nasıl yargılıyoruz diyen başsavcılar var”[8] diyerek Chp- deki 1960 yılından beri sürdürülen darbe zihniyetini, daha doğrusu zihniyetsizliğini göstermiş oldu.

Bu bir asker. Pkk- nın şimdiye kadar neden bitmediği çok iyi anlaşılıyor, değil mi?

-Bu zihniyet onlarda yeni değil. İçindeki Chp-ye oy verdirme niyetini mensuplarına verme emri ve kendisinin de 1967 yıllarında 5 bin tl yardımda bulunan Fetö-Chp ortaklığı.[9]

– CHP-li bir milletvekili HDP ile ortaklık yapacak mısınız sorusuna, onlarla bir gönül bağlarının olduğunu söylemektedir.

Aslında CHP kendisini HDP den farklı görmemektedir.

Sadece gönül bağı değil, kafa ve gövde bağıyla da gayet sıkı birlikleri söz konusudur.

Yani askerimize, polisimize, memleketimize kurşun sıkan dağ eskiyasıyla şehirden hatta meclisten ortaklığını ve temsilciliğini sürdürmektedir.

-İhanet eden PKK ile işbirliği yapanlar görevden alınabilsin. Rahatlıkla müdürler atanabilip, ehliyetsiz olanlar alınabilsin. Aynı şekilde öğrencilerden okuyamayacak statüde olanlar tamamen okuldan atılsın.

Böylece başkanlık sistemi tamamen ehliyetli projeleri bir şekilde Milli Eğitim’de de uygulansın.

-ODTÜ skandal afişleri tasvib etmediğini söylüyor. dürüst ve samimi ise engel olsun, ihraç etsin, meydan vermesin.

-PKK ile mücadelede gerçekten ciddi misiniz.

Adam mecliste, okulda..

600 kadar kişi PKK’lı diye alındı ve geri bırakıldı!

Dağdaki eşkıya ile mücadele ederken, ana ve yavru partiler siyasallaştılar.

Bu neyin nesi?

İşte Adıyaman kömür köyünde muhtarın ortaklığı, kızının çatışmada ölmesi..

-Dün yüz yıl önce ermenilere vadedilen doğu, bu gün onun tohumu olan Pkk-lılara vadedilmektedir.

*******************   

Ezan Türkçe okunmalı’ diyerek büyük tepki çeken CHP’li Öztürk Yılmaz, kendisini disipline sevk eden partisine itiraz ettiğinde ‘aman şimdi zamanı değil’ cevabını aldığını söyledi.

Yılmaz, kendisini disipline sevk eden CHP’ye de tepki göstererek “keşke beni disipline sevk edenler, ‘camileri ahır yaptınız’ diyenlere cevap verselerdi” şeklinde konuştu.[10]

-“CHP’li Öztürk Yılmaz’ın Musul Başkonsolosu’yken ABD’nin Kuzey Irak’taki askeri üs alanı içinde bulunan Ishık Üniversitesi’nde FETÖ’cülerle bir araya gelen Yılmaz’ın, 15 Temmuz’dan 3 ay önce de CIA ve İsrail ile görüştüğü ortaya çıkmıştı.

İsrail ve ABD’den döner dönmez yakın çevresine “Erdoğan başkan olamayacak, sizin bilmedikleriniz var” diyen Öztürk Yılmaz’ın bu sözleri sarf etmesinden sonra 15 Temmuz darbe girişiminin yaşanması dikkat çekmişti. Yılmaz’ın hain kalkışmadan günler öncesinde ettiği bu sözler, darbe girişiminin işaretini verdiği şeklinde yorumlanmıştı.”[11]

-“Allah’ı da, Sultan’la birlikte tahtından indirdik.

Bizim mâbedlerimiz fabrikalardır.”[12]

-Aman sakın ha…

Bunların cımbızla Chp-nin içinden çekilmiş bir ifade ve uygulama olduğunu düşünmeyiniz.

Bu milyonlarca uygulama ve düşüncelerden sadece birisi…

40 yıllık Kâni, olur mu yani.

Chp zihniyeti bin yıl geçse de değişmez.

İşte her zaman yaptıkları o hile ve kurnazlığın son örneği;

Gürsel Tekin’in ‘cuma vakti’ kurnazlığı!

Kapalıçarşı önünde kepenk indirmiş dükkân fotoğrafları paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in oyunu çabuk bozuldu. Cuma vaktinde Kapalıçarşı’ya gidip kapalı bir dükkanın önünde fotoğraf çeken Tekin’e, dükkanın sahibinden yalanlama geldi.”[13]

Yani eskiden yalancının mumu yatsıya kadar yanarken, Chp-nin mumu ikindi de söndü.[14]

-Chp tarihiyle ve yaptıklarıyla yüzleşip bu milletten özür dilemedikçe ve uygulamalarıyla güven vermedikçe, sittin sene Chp değişmez, bu millete güven telkin edemez.

Tıpkı Baykalın çarşaflı bir kadın ile poz verirken, diğer yandan mensuplarının çarşafı yırtıp protesto etmelerindeki tezat gibi.

Chp-nin kaderiyle Türkiye-nin kaderi aynıdır;

Türkiyeyi hala azınlıklar yönetmekte, özgürlüğüne kavuşmuş değildir.

Chp-yi de içindeki azınlıklar yönetmekte ve o da özgür değildir.

CHP de azınlığın çoğunluğa hakimiyeti değişmedikçe, 500 senede geçse CHP değişmez.

Dürüstlerse Pkk ile arasına mesafe koysunlar.

Dürüstlerse bu milletin değerlerine hakaret edip saldırmasınlar.

Dürüstlerse Tek şef dönemindekileri uygulamayacağız desinler.

-Sayın Erdoğanın yüz yıllık tozu silkelemek olan Chp için söyledikleri boşuna değildir.

-“8 şehidimizin sorumlusu PKK. Onun perde arkası da HDP ve CHP… Terörle mücadelede, ekonomik savaşta CHP hep karşımızda. Bunun adı muhalefet değil, hatta fırsatçılık bile değil, alçaklıktır.

-“CHP, en kritik dönemlerde Türkiye‘nin yeminli düşmanlarıyla aynı safta yer alıyor”

-Gezi olaylarında vandallarla mücadele ediyoruz, CHP’yi onların yanında görüyoruz. FETÖ ile mücadele ediyoruz. CHP’yi, onların yanında görüyoruz.
Atatürk Havalimanı‘na iniyoruz, meğer 2-2.5 saat önce Bay Kemal oraya geliyor ve tanklar öncülüğünde bindiriliyor bir otomobile, Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gidiyor ve darbeyi kahvesini yudumlayarak izliyor. Sen böyle bir adamsın, korkaksın, ürkeksin, ne millisin ne yerlisin.

– Terör örgütlerinin üzerine yürüyoruz, CHP’yi yine karşı safta görüyoruz. Uluslararası alanda ülkemizin şerefinin, haysiyetinin, itibarının müdafaası için var gücümüzle çalışıyoruz, CHP’yi yine yeminli düşmanlarımızın diliyle bize saldırırken suç üstü yakalıyoruz. Ama artık milletim yutmuyor. ‘Hangi yüzle sen buraya geldin?’ demeye başladılar.

– Türkiye, 1960 darbesinin ardından IMF‘nin pençesine düşmüş ve AK Parti’ye kadar da kurtulamamıştır. İlk IMF anlaşmasının altında darbe yönetiminin başı Cemal Gürsel’in, onu takip eden 4 anlaşmanın altında da devrin İnönü’nün imzası vardır.

– (1940’lı yıllara ait kupürleri göstererek) İnönü’yü görüyorsunuz, elindeki bayrak Türk bayrağı değil, Amerika bayrağıdır. Bunların geçmişi hep böyle. Dün neydi ki bugün ne olacak. Bunu elinde niye taşıyor. Bu bir teşekkürname. Şu anda güneyimizde ABD’nin kokartlı komandoları teröristlerle yan yana. Kim onlar? PYD, YPG, PKK. Bunlar kiminle kol kola. CHP ve HDP ile kol kola. Bunlara karşı mücadeleyi veren ise benim Mehmedim.[15]

-“Cumhuriyet gazetesinin 6 Mart 1933 tarihli nüshasında çıkan haberi okuyalım:

“Atina- Türkiye sefiri Enis (Tulça) Bey bugün Yunan Hariciye Nazırı Mihalokopulos’u ziyaret ederek İsmet Paşa’nın Yunan harp malulleri sandığına 300 Türk lirası hediye ettiğini bildirmiştir. Mihalokopulos İsmet Paşa Hazretlerinin bu nezaketine hararetle teşekkür etmiş…”[16]

-Chp Boraltandır, Dersimdir, Darbelerdir.

-Habertürk Gazetesi yazarı Murat Bardakçı, TBMM’de İHA ve SİHA’lara sokak ağzıyla dil uzatan CHP’li Abdüllatif Şener’e tepki gösterdi. Bardakçı, Vecihi Hürkuş ve Nuri Demirağ’ı hatırlatarak ‘bu zihniyet o zihniyet’ dedi.[17]

-İşte belgeleriyle Chp.[18]

*******************   

 -Kemal Pilavoğlu, Ticani tarikatının mümessilidir.

Ankarada farklı bir kıyafetle sokaklarda dolaşmaya başlar.

Meclise gidip orada ezan okudu.

İlk defa Kırşehirde bir heykeli kırdılar.

Bizim zamanımızda ihtilale zemin hazırlayan Aczimendi, Ali Kalkancı ve Fadime Şahin gibi…

Sonra bir adam Ulustaki heykele tırmanarak elindeki balyozla heykele vurmaya başladı.

İtfaiye bu adama su sıkrak onu oradan indirdi.

Bunun üzerine Celal Bayar-ın tazyikiyle Atatürkü koruma kanunu çıktı.

Kemal pilavoğlu bu zemini hazırladı, bir provakasyon olarak. Veya ona hazırlattırıldı.

Pilavoğlu ne gariptir ki, 1950 yılında Halk parti listesinden birinci sıra adaydır.

Acaba kendisine vaadde mi bulunulmuştu?

Hak namına batıla alet olan bir kişi.

Ne hazin değil mi?

Kirli ve şaibeli işlerin partisi…

Bir amaç da Demokrat partisini yıpratmaktı.

Aczimendi de böyleydi, Fetö de böyleydi.

Bunlarda Demokratın devamı olan Özal-ı ve Erdoğan-ı yıpratmak içindi.

Chp hep darbelerden meded ummuş ve o yolda onun taşlarını oluşturmuştur.

-“Eskilerin lüzumsuz keyfî kanunları ve su-i istimalleri neticesiyle, belki de tahrikleriyle zuhur eden Ticanî meselesini ve ağır cezalarını dindar Demokratlara yüklememek ve âlem-i İslâm nazarında Demokratları düşürmemenin çare-i yegânesi kendimce böyle düşünüyorum:
Nasıl ezan-ı Muhammediyenin (a.s.m.) neşriyle Demokratlar on derece kuvvet bulduğu gibi, öyle de, Ayasofya’yı da beş yüz sene devam eden vaziyet-i kudsiyesine çevirmektir. Ve âlem-i İslâmda çok hüsn-ü tesir yapan ve bu vatan ahalisine âlem-i İslâmın hüsn-ü teveccühünü kazandıran, bu yirmi sene mahkemeler bir muzır cihetini bulamadıkları ve beş mahkeme de beraatine karar verdikleri Risale-i Nur’un resmen serbestiyetini dindar Demokratlar ilân etmelidirler. Tâ, bu yaraya bir merhem vurmalı. O vakit âlem-i İslâmın teveccühünü kazandıkları gibi, başkalarının zâlimane kabahati de onlara yüklenmez fikrindeyim.”[19]

-Katranı kaynatsan olur mu şeker/ Cinsi batasıca mutlaka cinsine çeker” 

Hacı hacıyı Mekkede, Hoca Hocayı Tekkede, Deli deliyi Dakkada bulurmuş..

-Chp, “Martın Sonu Bahar” diyecek sloganında.

Benden bir cevap;

BAHAR NEYİNE…

Bahar bilmez iken/ Mart sonu neyine….  

Çiçek açmaz iken/ Bahar neyine….

Ömrü kışta geçti/ Bahardan ümitli….

Baharları bitirirken/ Kimden ümitli?

Darbelerden meded umdu/ Darbelerle vurdu….

Derbeder etti/ Yurdu dağdar etti…

Sermayeyi tüketti/ Ser kalmadı…..

Hayrı tüketti/ Hayrı kalmadı….

Mehmet ÖZÇELİK

02-03-2019


[1] https://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=557165

[2] https://www.google.com.tr/amp/m.haber7.com/amphtml/dunya/haber/2762833-pkkli-teroristten-itiraf-hdp-para-toplayip

[3] http://m.haber7.com/siyaset/haber/2827372-tunc-soyerden-iyi-parti-binasinda-hdp-mesaji

https://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=558052

[4] http://video.haber7.com/video-galeri/134164-chp-izmir-adayi-tunc-soyerden-pkkya-destek

https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/01/28/tunc-soyer-gercegi-tunc-soyer-hdpnin-adayi
https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/01/27/tunc-soyerin-babasi-meshur-iskenceci-nurettin-soyer
https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/01/28/chpnin-kadikoy-adayi-serdil-dara-odabasi-pkk-destekcisi-cikti

[5] https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/02/03/chp-iyi-parti-ve-hdp-ittifakina-kandilden-destek

[6] https://www.ahaber.com.tr/webtv/gundem/chpli-vekilden-sehit-babasina-kufur-iste-o-skandal-sozler

https://www.ahaber.com.tr/webtv/programlar/belgesel-kusagi/degismeyen-chp
https://www.ahaber.com.tr/webtv/programlar/belgesel-kusagi/chp-tarihi

[7] http://video.haber7.com/video-galeri/134007-mansur-yavastan-dindar-insanlara-iftira

[8] https://www.ahaber.com.tr/gundem/2018/09/15/darbeci-zihniyet-hortladi-chpli-dursun-cicekten-skandal-aciklamalar

[9] https://www.ahaber.com.tr/gundem/2018/09/15/chpli-eski-baskanin-skandal-videosu

https://www.yeniakit.com.tr/haber/fetullah-gulen-chpye-bagis-yapmis-48709.html
https://www.internethaber.com/chpye-bagis-makbuzu-fethullah-gulenin-mi-759218h.htm

[10] http://www.haber7.com/siyaset/haber/2755664-ozturk-yilmazdan-turkce-ezan-icin-yeni-aciklama

[11] https://www.habervaktim.com/haber/554560/chpli-ozturk-yilmaz-cia-ile-ne-konustu.html

[12] Refik Ahmet Sevengil – eski Chp Tokat milletvekili.Uyanış Dergisi, 15 Ağustos 1929.

[13] http://www.haber7.com/ekonomi/haber/2717737-gursel-tekinin-cuma-vakti-kurnazligi

[14] https://www.ahaber.com.tr/gundem/2018/09/22/chpnin-cuma-saskini

http://www.haber7.com/siyaset/haber/2718292-bin-liralik-gomlekle-kriz-tellalligi

[15] https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/10/08/baskan-erdogandan-kemal-kilicdarogluna-korkaksin

[16] http://www.mustafaarmagan.com.tr/yazilar/yeni-safak/inonu-gazilerimize-degil-yunan-harp-malullerine-300-lira-yardim-etmis/

[17] http://m.haber7.com/siyaset/haber/2750984-bardakcidan-senere-bu-zihniyet-iste-o-zihniyet

[18] https://www.ahaber.com.tr/webtv/programlar/belgesel-kusagi/degismeyen-chp

https://www.ahaber.com.tr/webtv/programlar/belgesel-kusagi/chp-tarihi

[19] Emirdağ Lâhikası Kalbe İhtar Edilen İçtimai Hayatımıza Bir Hakikat. 387,396, Tarihçe-i Hayat Sekizinci Kısım: Isparta Hayatı.537.

Loading

No ResponsesMart 3rd, 2019