İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLER

İÇİMİZDEKİ BEYİNSİZLER
Payitaht Abdülhamid Han filminin final bölümünü seyredince hem günümüzü hatırladım ve hem de ihanet içerisine giren ve hainlerle ortak olan bir asır önceki insanların durumunu hatırladım.
Abdülhamidi dış güçler değil, içteki sonradan pişmanlık duyup, onun ruhaniyetinden meded uman beyinsiz insanlar tarafından yıkıldı.
Aynen zamanımızda ki beyinsizler gibi…
Şimdide aynısı yapılmaya çalışılmaktadır.
ABD’li yetkililere soruyorlar;
Sizler ihanet içerisinde olanları ne yaparsınız?
Bizden olursa asarız, başkasından olursa besleriz.
ABDULLAH CEVDET -D.1862 – Ö.1932- namı diğer aduvvullah, Allah düşmanı şöyle diyor.
“Sultan Hamid Hakkında Yüz Yalan Uydurdum. Bazısına Kendim de İnandım”
Şimdide yapıldığı gibi.
-Mekke dönemiydi hicret oldu. Medine dönemi başladı. Münafıklar türedi. Münafıklar Allah tarafından resulüne bildirildi.
Savaşa katılmayarak ve Mescid-i Dırar’ı yani müminleri birbirinden ayıran Münafıkların mescidini yaparak deşifre oldu.
Mekke’nin fethi gerçekleşti.
Münafıklar safını belli etti.
Şu an ise Mekke fethi sonrası gibi saflar netleşmeye başladı. Mehdiyyet, deccaliyet ve süfyaniyetin dördüncü devresine girildi.
Sırada inşaallah İttihadı İslam var.
-Tohumları bozuk olanların tohumları depreşti. Bak.isra.84.
-Allah’ım. İçimizdeki Münafık beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. İçimizdeki nankör beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. İçimizde günah işleyen, o günaha sessiz kalıp ortak olan beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. Dinini inkar eden, müslümana zulmeden, dininin eserlerini ortadan kaldırmaya çalışan kimselerle aynı safta bulunan beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. Senin ismini duyurmak için yapılan cami ve camileri hazmedemeyen, kızımın örtüsü gözüne batan, ezana saygısızlıkta bulunan içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. Zalimi alkışlayan, kullarını saptıran, masumları öldüren,vicdanı sızlamayan, içimizdeki duygusuz ve basiretsiz beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. Senin rızanı bırakıp dünyalaşan, dünyayı ahirete tercih eden beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Allah’ım. Arkasında yirmi küsur devletin olduğu, asker ve polis evlatlarımıza kahpece saldıran PKK’ya maddi manevi destek olan beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Bir hizip olarak onu destekleyen ve destekleyenleri meşru görüp onlara meşruiyet kazandıran beyinsizler yüzünden bizi helak mi edeceksin?
Ve Allah’ım. Asırların kirini bir defada kusan bu asrın Firavun, Nemrut,Şeddat,Buhtun Nasır, Deccal, Süfyan ve ortaklarının beyinsizliklerinden dolayı, bizleri helak mi edeceksin?
“Mûsâ tayin ettiğimiz vakit ve yerde bulunmak üzere kavminden yetmiş adam seçti. Onları o müthiş deprem yakalayınca Mûsâ dedi ki: “Ey rabbim! Dileseydin onları ve beni daha önce helâk ederdin. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helâk edecek misin? Bu iş, senin imtihanından başka bir şey değildir; onunla dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletirsin. Sen bizim velîmizsin. Artık bizi bağışla ve bize acı! Sen bağışlayanların en iyisisin.”Araf.155.
Mehmet Özçelik – 03-06-2019

Loading

No ResponsesHaziran 11th, 2019