SİYASİ KİRLİ İTTİFAK

SİYASİ KİRLİ İTTİFAK

-CHP değişimini bazı partilerden kopmuş, dağa kaçmış, pensilvanya menşeli, Atatürkçü, muhafazakâr, ABD ve batı destekli ve aslında hepsinin Erdoğan düşmanlığında zıtların birleşmesiyle, bir çok farklı kesimleri bir arada bulundurması gerçek kimliğini yitirmiş olmasıdır.

Artık CHP daha çok şaibeli ve zıt kutupları içerisinde barındırmış oldu.

Şöyle ki?

Hem içerim, hem oruç tutarım!

Hem dine saygılıyım, hem dine muhalifim!

Her telden!!!

CHP geçmişini hiç bir şeyle örtemez.

Her yönüyle kendisini yalanlar.

-Ekremin kazanmasıyla birlikte caminin önünde şampanya kutlamasıyla başlayıp, kim bilir daha hangi pisliklerle devam edecek olan zulme ortak olanlarda varsa bir yüz ve zerre kadar utanma duygusu bunu açıklasın, yoksa bu günahı yüklenmeye hazır olsun.

Başta vefasızlığıyla Ahmet Davutoğlu, suskunluğuyla Ali Babacan, ingiliz kraliçesinin gözdesi olan Abdullah Gül, ölçülü ölçüsüz tenkid edip eski gömleğini çıkarmayan Ahmet taşgetiren…

Adeta eski efendilerinin başarısız olması için dua ederken, entrika çevirenlere de katılmaktan geri kalmamaktadırlar.[1]

-Kına yaksın şampanya kaldıranlara oy verenlere.

Bu ikisi vefasızlıkları, kirli ve şaibeli insanlarla olan ortaklıklarıyla tarih boyunca hatırlanacaklardır.

Ya bunca vebalı omuzları taşıyacak mı?[2]

-Erdoğan, yeni parti kuracağı iddia edilen eski arkadaşlarına tepki göstererek “Geçmişte de bu tür yollara başvurdular şimdi siyaset sahnesinden silindiler. Nereden nereye? Kişilik, çok önemli” dedi.[3]

-Birisi düştüğü zaman başkalarının en hafif tabirle yaptığı en büyük hafiflik, elinden tutup kaldırmak yerine, bir tekmede onların vurmasıdır.

Bu İstanbul seçimlerindeki yenilgide de ya saflar değiştirildi ya da bir tekme vurma yoluna gidildi.

Şu iki yazı hislere tercüman olmuş.[4]

-Bugün gayet açık ve net olarak anlaşılmıştır ki askeriyedeki Atatürkçü baskı, devlet kademelerindeki sol zihniyet, bütün bunların bir ahtapot gibi bir Feto projesi olup, onun arkasında da Cıa projesi gayet açıkça ortaya çıkmıştır Her kılığa bürünen münafık bir hareket içerisinde bulunan bu proje ve bu zihniyet adeta toplumu belli hedefe doğru sevk etmiş, sıkıntılar içerisinde yaşayarak fetö’nün önünü açmış, onun alternatiflerine insanları otomatikman sevk edip yönlendirmiştir.

Bugün yine ortaya çıkmıştır ve Çiller’in ifşa etmesi ile beraber anlaşılmıştır ki adeta İmam Hatiplerin kapatılması için Milli Eğitim’e baskı yapılmış ve böylece insanların imam hatibe değil de fetö’nün okullarına gitmesi teşvik edilmiş, adeta zoraki bir hal almıştır, zorla toplum mecbur bırakılmıştır.

Fetönün cürmü ve zulmü gerçekten çok büyüktür. Öyle ki dağların, yer ve göğün bile taşıması güçtür.

PKK’nın yaşaması için her türlü oyunu kurdu.

Bitmemesi için boş dağların bombalanmasından haber uçurulmasına, uçakların koordinatlarının değiştirilip teröristlerin geçişlerine göz yumulmasına yani anlaşmalı dövüşün yapılmasına bilinçli sebeb olunmuştur.

PKK’nın bitmemesi için her şey yapılmıştır.

Ne vakit fetö mensupları PKK’nın bulunduğu yerden çekilip, yerine başkaları gelince PKK’nın hareket alanı daralmış ve şehitler vermemişiz.

Fetö şehitlerin kanıyla hükümeti ve orduyu yıpratmış, PKK’yı güçlendirmiştir.

Mehdiyyet ve deccaliyetin 4. Devresinde hukuk kılıfı, hukuk ile hukuksuzluklar, hukukun yanlış kullanılmasıyla sürdürülecektir.

Adalet adilane uygulanmalıdır.

MEHMET ÖZÇELİK

25-06-2019


[1] https://m.seslimakale.com.tr/videodetay/ali-karahasanoglu–dindarlardan-oylar-alindi-sira-sampanya-patlatmada-36886

[2] https://m.seslimakale.com.tr/videodetay/ali-karahasanoglu–chpye-kazandiran-alni-secdeliler-vebali-de-ustlendiler-36873

https://m.seslimakale.com.tr/haberdetay/siyonist-ingiliz-amerikan-fransiz-hindu-esedci-turk-islam-dusmanlari-zafer-sarhosu-15240

[3] https://m.seslimakale.com.tr/haberdetay/baskan-erdogandan-yeni-parti-aciklamasi-15120

[4] https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157284424293374&id=656108373

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157284435363374&id=656108373

Loading

No ResponsesHaziran 26th, 2019