İHANET ŞEBEKESİ NATO

İHANET ŞEBEKESİ NATO

Siyaset felsefecisi Lütfü Özşahin, Türkiye’nin Rus S-400’lerini almaktaki ısrarının altında, NATO’nun Türkiye’ye yönelik olası bir işgal planına hazırlığın yattığını savundu.

S-400’leri kime karşı aldık.. Rusya, Türkiye’yi işgal edecekse S-400’leri neden versin. Türkiye’yi havadan işgal edebilecek tek güç ABD’dir. Dolayısıyla NATO’nun Türkiye’yi işgal etme planı vardır. Bunu havadan yapacaklar. Tatbikatını yaptılar. NATO, Türkiye’yi korumak için yoktur. Bağlı tutmak, kontrol etmek ve yeri geldiğinde de darbe yaptırmak vardır.”

“NATO’da gladio yapısı vardır. Bunların direktifi olmadan ülkelerde darbe olmaz. Türkiye’nin bütün darbelerinin arkasında onlar vardır. Hatta FETÖ’de bunların bir parçasıdır.”[1]

-Yapabilir mi?

Elbette. Sicili pek temiz değil…

Zira yaptıkları yapacağının delilidir.

15 Temmuzu yapan natodaki fetöcüler geri dönmediler.[2]

Türkiyeye yapılan küresel saldırılar, İttihadı İslama giden yolda, küresel frenleme faaliyetleridir.

*****************  

TRT Haber, Yunanistan’ın başkenti Atina’ya 65 km uzaklıkta olan, terör örgütü PKK’nın Lavrion Kampı’nı görüntüledi. 1980’li yıllardan beri PKK’lıların elinde bulunan kampta 350-400 civarında kişinin olduğu tahmin ediliyor. [3]

-TSK vurdu, İsrail’in yardımına ABD koştu!

PKK’lı teröristlerin Ceylanpınar’ı hedef alan roket atışına TSK’nın yaptığı misilleme bölgedeki Mossad varlığını ortaya çıkardı. Türk topçu bataryalarının Rasulayn’da imha ettiği 7 nokta arasında yer alan Fireysa köyündeki 3 İsrail ajanı paniğe kapılarak ABD’den yardım istedi. Ayn İsa’dan havalanan 2 helikopter gece 01.00’de gelerek ajanları götürdü.[4]

Aslında bu gibi kirli oyunlar bir gazeteci veya yazar tarafından 15-20 yıl önce deşifre edilseydi, büyük bir yankı yapardı.

Bugün o kadar etkili olmamasının sebebi, artık yapılanlar gizli yapılmıyor, açıktan açığa yapılıyor, neredeyse herkes tarafından iletişiminde yaygın olmasından dolayı haberdar olunuyor.

Buna ragmen bu durum adeta bir çok insan tarafından ya önemsenmiyor, normal, gündelik basit olaylar olarak görülürken, basireti bağlı olanlar şahsa yönelik tavır almalarından adeta düşmanın ekmeğine yağ sürmektedirler.

Düşmanla aynı safta yer tutmaktadırlar.

************ 

İstanbul hafıza müzesinde, Darbeler Çağı köşesinde, 1950-2016 tarihlerinde dünya genelinde 531 darbe gerçekleştirildiği, bunların 210’unun amacına ulaştığı, Türkiye’de ise 1960-2016 tarihlerinde 9 darbe ve darbe girişimi gerçekleştirildiği bilgisi verdi.

-Türkiye peyderpey iç temizliğe girmiş durumda.

Evvela ordu içinde yapılan temizlikten sonra, çevre temizliği ve içerideki ihanet şebekelerinin temizliğine gidilmektedir.

Bu zincirlerini kurmakla beraber, elini ve kucağını İslam dünyasına uzatacak, yüz yıl önce dağıttığı ve dağıtılan evlatlarını tekrar kanatları altına alacaktır.

Türkiye İttihadı İslam devresine girmiştir.

Kırılan manevi zincirler bunu mecburi hale getirecektir.

Bütün birimlerin ve kurumların, teyakkuz halinde olması, rehavete kapılmaması gerekir.

-İncirlik neden önemlidir?

İncirlik’te 50 nükleer bomba var.

Belçika’nın ulusal medya kuruluşu HLN, ABD’nin bazı NATO ülkelerindeki nükleer envanterini gösteren “gizli belge”yi yayınladı. İddiaya göre 5 ülkede 150 nükleer başlık ve bomba var. Bunların 50’si Adana İncirlik Üssü’nde bulunuyor.[5]

***********  

Hendek savaşında kazı işi devam ediyordu. Bir ara, Sahabîler sert bir kayaya rastladılar. Onu parçalamaya uğraşırken balyoz, kazma kürek gibi bir sürü âletleri kırıldı. Yine de onu parçalamaya muvaffak olamadılar. Durumu, o sırada kıldan dokunmuş çadırının içinde dinlenmekte olan Resûlullah Efendimize haber verdiler:

“Yâ Resûlallah! Karşımıza kazı esnasında ak bir kaya çıktı. Onu bir türlü parçalayamadık! Bu husustaki emriniz nedir?”

Peygamber Efendimiz, Selman-ı Farisî`nin balyozunu aldı. “Bismillah” diyerek kayaya bir darbe indirdi. Kayanın üçte birini yerinden kopardı ve “Allahü Ekber, bana Şam`ın anahtarları verildi! Vallahi, ben şu anda Şam`ın kırmızı köşklerini görüyorum” buyurdu.

Sonra, yine “Bismillah” deyip kayaya balyoz ile ikinci darbeyi indirdi. Kayanın üçte biri daha parçalandı. Yine, “Allahü Ekber, bana Fars`ın anahtarları verildi! Vallahi, şu anda ben, Kisra`nın Medâin şehrini ve onun beyaz köşklerini görüyorum” buyurdu.

Ondan sonra üçüncü defa yine, “Bismillah” deyip balyoz ile vurdu. Kayanın geri kalan kısmını da yerinden kopardı.

Yine, “Allahü Ekber, bana Yemen`in anahtarları verildi! Vallahi, şu anda ben, San`a`nın kapılarını görüyorum” buyurdu.

Resûl-i Kibriyâ Efendimizin, haber verdiği bütün bu fetihler Hz. Ömer ile Hz. Osman zamanında bir bir gerçekleşti. Bunları gören Ebû Hüreyre (r.a.) Müslümanlara şöyle dedi:

“Bu fetihler sizin için bir başlangıçtır. Vallahi, Allah, fethedeceğiniz veya Kıyâmete kadar fetholunacak şehirlerin hepsinin anahtarlarını önceden Muhammed`e (a.s.m.) vermiştir.”[6]

MEHMET ÖZÇELİK

27-07-2019


[1] http://m.haber7.com/guncel/haber/2881323-turkiye-s-400leri-nato-isgaline-karsi-aldi

[2] Bak.   https://m.seslimakale.com.tr/videodetay/ersin-ramoglu–serefsiz-general-37185

[3] http://video.haber7.com/video-galeri/143053-trt-haber-ekibi-yunanistandaki-pkk-kampini-goruntuledi

[4] http://m.haber7.com/dunya/haber/2881600-tsk-vurdu-israilin-yardimina-abd-kostu

[5] https://www.yenisafak.com/gundem/incirlikte-50-nukleer-bomba-3498758

http://m.haber7.com/guncel/haber/2878966-natonun-gizli-raporu-ifsa-oldu-ilginc-turkiye-detayi/?detay=1

[6] 140. Sîre, 3:229; Buharî, 5:46-47; Müslim, 3:1611; İbn-i Kesîr, Sîre, 3:188, Taberî, Tarih, c. 3, s. 46.

Loading

No ResponsesTemmuz 27th, 2019