OYUN İÇİNDE OYUN

OYUN İÇİNDE OYUN

Ordu kendini bağlayan zincirlerini kırdı.

Orduda Abd ile bağlantılı, fetö mesnetli güçlerin gitmesiyle, ordu kendine geldi, içte yaptığı savaşını gerçek düşman olan dışa aktardı.

Kendisini toplamaya çalıştığı gibi, yine durum göstermektedir ki; ittihadı islama, islam dünyasını toplamaya ve toparlamaya ordu vesile olacaktır.

Ordu yuvasına döndü.

Dağıttığı evlatlarını yuvasında topluyor.

***************

O silahlar 60 bin ABD askeri için.

ABD’nin, PKK işgali altındaki Suriye’nin doğusu ve kuzeyine taşıdığı 25 bin TIR ile yüzlerce uçak dolusu silah için önemli bir tespit geldi. Emekli Tuğgeneral Abdullah Kılıçarslan, o silahları Doha, Akdeniz ve Basra’dan Suriye’ye taşınacak 60 bin ABD askerinin kullanacağını söyledi.

ABD’nin Türkiye’ye karşı ilk koridor tuzağını 1991 yılında kurduğunu anlatan Kılıçarslan, “Dönemin ABD yönetimi, Irak işgali öncesi PKK’ya alan açma amacı ile ilk tampon bölge planını Kuzey Irak sınırlarımız boyunca devreye soktu. Şayet Lazkiye deniz sınırından başlayıp Aynel Arab, Münbiç, Kamışlı, Resulayn ve Şeddadi’den Musul ve Kerkük’e uzanan koridorda kontrol Türk askerinde olmazsa, tüm Ortadoğu’da çok daha büyük kaos ve felaket yaşanır” dedi.

Kılıçarslan, “PKK’ya karşı gerçekleştirilen Çelik Harekatı dönemiydi. Özel Kuvvetler olarak aldığımız özel istihbarat çerçevesinde Cudi Dağı eteğinde 400 kişilik PKK’lı grubu izlemeye aldık. Gece 3 sularında Ballıkaya köyünde toplanan terörist gruba yakın mevzilere sızdık. Tüm hazırlıkları bitirdiğimiz anda tepemizde bir ABD helikopteri belirdi. PKK’lı grupta o an olağanüstü hareketlilik yaşandı. Bizim planımız tamamını kıstırıp ele geçirmekti. Sonuca bu denli yaklaştığımız anda, bize kuşuçuşu 15 km mesafedeki Zaho-ABD Üssü’nden havalanan helikopter kuşatmayı haber verdi ve teröristler Kurt Dağı yönünde kaçmaya başladı. O gün 113 tanesini etkisiz hale getirdik. Ancak Pentagon 287 PKK’lıyı kurtardı” dedi.[1]

************   

İngiltere başbakanına dikkat edin.

Boris Johnson’ın Türk asıllı olduğu söyleniyor.

En büyük kazığı ondan yeriz.

Zira bu İngiliz kafasıdır.

Nitekim babası müslüman Hüseyin olduğu söylenen Obama en büyük kazığı attı ve oyunu oynadı.

Bir Türk bağlantılı diye getirilen varsa, mutlaka onda bir hinlik ve büyük bir oyun var demektir.

************   

Farzedelim ki, Sayın Erdoğan yıprandı ve kazanamadı.

Şu anda Gül veya Davutoğlunun kurduğu Parti’nin onun yerini doldurma veya gerekliliği ortaya çıkmış olmaz.

Zira onlar yıkmaya çalıştıkları veya en az tabirle savunmadıkları bir yıkımın vebali üzerine oturmuş ve meşruluğu tartışılır olacaktır.

-Şu anda Gül  Erdoğanla savaşmıyor görünüyorsa da, onların atadıkları ve temsilcileri birbirlerinde açık bulma, aykırı harekette bulunarak zaafa uğratma çabasındalar.

Son örneği; Gül-ün Aym-ye atadığı başkanın Pkk-ya terörist diyemeyen ve onların devleti katil ve soykırımcı terör bildirisine karşı 1128 akademisyenin aklanması yönünde kullandığı oy bunun bariz delilidir.

Yani devletin Pkk unsurlarına karşı asker-polis ve tüm birimleriyle canlarını ortaya koyanlara silah sıkan, devleti bölmeye giden teröristlere destek veren insanlara terör bildirisiyle destek verenlere mahkemelerin verdiği cezalandırmaları hiç sayarak Aym-nin verdiği hak ihlali kararı çok düşündürücüdür.

Bitmeyen Pkk terör örgütünün kanayan bir yarasıdır.

Artık her şey çok iyi anlaşılıyor, değil mi?

MEHMET ÖZÇELİK

02-08-2019


[1] http://www.haber7.com/dunya/haber/2883475-o-silahlar-60-bin-abd-askeri-icin

Loading

No ResponsesAğustos 3rd, 2019