KEHANET Mİ GERÇEK Mİ ?

KEHANET Mİ GERÇEK Mİ ?

Pasteur’dan 400 sene önce Mikrobu bulan (Mikroskop olmadığı halde) İslam alimi Akşemseddin’dir. (1389-1459) –Maddetül Hayat- adlı kitabında: ”Hastalıkların insanlarda teker teker ortaya çıktığını sanmak hatalıdır. Hastalık insandan insana bulaşmak suretiyle geçer. Bu bulaşma gözle görülemeyecek kadar küçük lakin canlı tohumlar vasıtasıyla olur.”

Bilindiği gibi, mikrop ve mikroskop İngilizce bir kelime olup; ”Gözle görülemeyen küçük canlı varlıkları gösteren alet”, Akşemseddin ise bu anlama gelen –Huveynat- diyerek kendi dili olan Arapça olarak söylemiştir. Yoksa kusuru İngilizce mikrop demediği için midir?[1]

Hacı Bayram-ı Velinin Talebesi, Fatih’in hocası, İstanbul-un manevi fatihi, Ebu Eyyub- el Ensari’nin kabrini keşfeden ilim ve irfan sahibi Akşemsettin ilimde de mikrobu bularak geleceğe ışık tutan bir ilim adamı olduğunu da göstermiş oldu.

Bizler mikroplarla iç içe yaşamaktayız.

Onlar Allah-ın memur ve askerleridir.

Toplum ve insan bünyesi madden ve manen dengeyi bozup dengesizleştikçe, dengeyi sağlamak veya dengesizleri devre dışı bırakmak amacıyla bu mikroplar devreye girerler.

-“Dünyanın en güçlü aileleri arasında yer alan Rockefeller’in kurduğu vakfa ait olan raporda corona virüsü hakkındaki kehanetler bir bir ortaya çıktı. 2010’da yayınlanan rapordu dünya genelinde 13 bini aşkın insanın ölümüne neden olan corona virüsten de bahsedilmiş. Raporda “Ölümcül bir virüsün” dünyayı esir alacağı anlatılırken ilk olarak Çin’in kurtulacağı da ifade ediliyor. 

2010 Mayıs’ında servis edilen rapor, 2030 yılına kadar olacak gelişmeler hakkında bir çerçeve sunuyor, ‘Senaryo Anlatıları’ bölümünde ise ‘ölümcül küresel bir virüs salgınının ortaya çıkacağını’ öngörüyor.

geçmiş zaman ifadeleri kullanılan Rockefeller metninde ‘gelişmiş ülkelerin bile virüsle savaşmakta zorlanacağı’ söylenerek aynen şu cümle yazılmış: “Yıllardır öngörülen küresel salgın geldi. Hızla yayılan virüs, salgınlara en hazırlıklı ülkeleri bile altüst etti.”[2]

Koronanın dünyaya kaybettirdiği mali kayıp 27 trilyon dolardır.

Kazanan kimdir ona bakılmalıdır.

-Bilgisayarlara sızıp gönderilen virüsler bilgisayarları tamamen çökertirken ancak elinde kendi antivirüsü olan kimse bununla karşıdakini tehdit edip istediğini ona, istediği fiyata satarken aynı olay şu anda insanlar için de geçerlidir.

Daha önceki bir yazımda; Dabbet-ül arzın 2 şey olduğunu söylemiştim. Birincisi fuhuştan bulaşan AIDS mikrobu, Diğeri ise filmi de çevrilmiş olan internet demiştim. Bugün aynı durum yine geçerli olmakta olup, bir derece internet gibi adeta insanlara sızdırılmış olan virüs ile antivirüs’ü elinde bulunan kişiler de Dünya’yı tehdit etmekte, onun antivirüsü ve ilacı bendedir, diyerekten istediği fiyata satıp, dünyayı kontrol etme çabasına gitmektedir.

Yani virüsle bilgisayarlar kontrol edildiği gibi, şimdi de artık insanlara ve Dünya’ya atılan 3. Dünya savaşı ile virüsler ile de insanlar kontrol altına, insanların maddeleri, ekonomi kontrol altına, böylece devletler, devletlerin yönetimleri kontrol altına çok rahat alınabilir.

Dünya bu gün virüsle kontrol altındadır.

Beşer zulmeder ancak kader adalet eder.

-“Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele.”[3]

Kısmetindir gezdiren yer yer seni,
Arşa çıksan âkıbet: yer, yer seni. 
Ânın içün, ânın adı yer oldu, 
Önce besler, sonra kendi yer seni.  (Kemal Paşazade)

MEHMET ÖZÇELİK

23-03-2020


[1] http://www.tesbitler.com/2015/01/02/aleme-ilim-penceresinden-bakis/

[2] https://www.sabah.com.tr/dunya/2020/03/22/son-dakika-rockefeller-vakfinin-corona-virus-kehaneti-gercek-oldu-cinin-kurtulacagi-virushttps://www.sabah.com.tr/galeri/dunya/fizikci-einstein-stephen-hawkingin-korkutan-uyarilari-tekrar-gundemde-dunyanin-sonu-boyle-gelecek/12

[3] Bakara Suresi 155. Ayet.

Loading

No ResponsesMart 23rd, 2020