SİS PERDESİ ARALANINCA

SİS PERDESİ ARALANINCA…

Koronanın telaşı dünyayı sardı.

Sis perdesinden dolayı pek göz gözü görmemektedir.

Şimdiden yavaş yavaş Çine trilyonluk tazminat davaları konuşulmaktadır.

Sadece o mu?

İşin içinde sürekli söylendiği gibi bir kasıt var mı?

Bir senaryo ve mikrobik ve biyolojik hatta dijital savaşın bir başlangıcı mıdır?

-Ortada gerçekten bir virüs mü var yoksa vücuttaki virüsler mi aktif edildi?

Vücudumuza hariçten bir virüs, -korona gibi- giriş mi yaptı yoksa güçsüzleşen ve vücudun koruyucu kalkanları devre dışı bırakılıp güçsüz mü kaldı?

İddiaya göre; ” CIA yaklaşık 5 sene önce Laboratuvarda sentetik bir virüs üretti ve patentini aldı daha sonra bunu Çin Laboratuvarina sattı, Çinde ilk 5G projesi düğmeye basıldığından itibaren insan ve toplu kuş ölümlerinde ciddi artış görüldü, ancak 5G ne pahasına olursa olsun yürürlüğe girmeliydi ve 5G yi masum gösterebilmek için HOLİSTİC progmaının bir uzantısı olan COVID projesi ''oldukça zekice'' ortaya atıldı.

Gerçekleşen ölümler aslında Coronavirus yüzünden değil, 60ghz bantlık mikrodalga (5G) yüzünden gerçekleşmektedir, 5G Oksijen molekülündeki elektronlarının hareketlenmesine sebep veriyor ve Hemoglobinin Oksijen molekülüne tutunmasını engelliyor (yani boğulmaya sebep veriyor).

Ayrıca elektroportasyon yaparak, hücreyi koruyan hücre zarlarının açılmasına sebep veriyor. Böylece normalde vücudun kendini koruyabildiği çok sıradan, ve vücutta mevsimsel olarak zaten mevcut olan, soğuk algınlığı virüslerinin hücreye zarar vermesi için hiçbir engel kalmıyor.

Başka bir deyişle 5G vücudun koruyucu kalkanını tamamen ortadan kaldırıyor. 5G baz istasyonları 6ghz ve 300ghz bant genişlikleri arasında yayın yapma kabiliyetine sahipler. Ve 4Gden farklı olarak çok daha yoğun bir mikrodalga yayınlıyorlar, teknolojileri onların bir ışın yolluyormuş gibi belli noktalara yoğun enerji akışı yapmalarını sağlıyor, bu da şu demek oluyor, bir kalabalık arasında, belli bir telefon numarası taşıyan kişiye özel daha yoğun mikrodalga yayın yapabilirler.

Bu teknolojiyi kişiye özel suikast amacıylada kullanabilirler, bir stadyum dolusu insanı 10 saniyede öldürmek için de!!! Bunun ilk denemesini, soğuk savaş esnasında, Rusyadaki bir Amerikan konsolosluğu üzerinde Ruslar yapmıştır.

Amerikalılar bunu fark edip bilmelerine rağmen konsolos çalışanlarını uyarmadılar, çünkü sonucu onlar da merak ettiler. Daha sonra konsoloslukta çalışanların çoğu kanser türevi hastalıklar yüzünden kısa süre içerisinde vefat etti.”[1]

-“Allah o şeytana lanet etti. Ve o da: “Elbette senin kullarından belirli bir pay alacağım, onları mutlaka saptıracağım, onları boş kuruntulara sokacağım, ve onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar, onlara emredeceğim de Allah’ın yaratışını değiştirecekler” dedi. Kim Allah’ı bırakıp da şeytanı dost edinirse, şüphesiz o, apaçık bir ziyana uğramış olur.

Şeytan onlara (birçok) vaadde bulunur ve onları kuruntulara sürükler. Oysa şeytan, ancak aldatmak için onlara vaadde bulunuyor.

Bunların varacakları yer cehennemdir. Ondan kurtulmak için çare bulamazlar.”[2]

***************  

Beşer zulmetse de şüphesiz kader adalet etmektedir.

Bu virüs dünyanın durup düşünmesine ve silkinmesine ve de kendisini sorgulamasına sebeb olmuştur.

-“Almanlar şaştı kaldı: Müslümanları yanlış tanımışız.

Müslüman gençler Alman komşularının kapılarını çaldı, ihtiyaçlarını sordu. Durum karşısında şaşıran Almanlar ise, “Onca yıldır ben sizi yanlış tanımışım, sizi hiç böyle bilmiyordum. Sizden özür dilerim” dedi.[3]

Problem bizde.

Biz kendimizi ve temsil ettiğimiz İslamiyeti hakkıyla anlatamadık ve daha önemlisi temsil edemedik.

– “Eğer biz ahlâk-ı İslâmiyenin ve hakaik-i imaniyenin kemalâtını ef’âlimizle izhar etsek, sair dinlerin tâbileri elbette cemaatlerle İslâmiyete girecekler. Belki, küre-i arzın bazı kıt’aları ve devletleri de İslâmiyete dehalet edecekler”Bediüzzaman.

-Bununla beraber kirliliklerin ortaya çıkmasına ve dökülmesine de sebep olmuştur.

-80 bin maskeyi yüzde 700 Fiyatla satmaya çalışan NEW YORK’LU HAHAMA BASKIN.[4]

MEHMET ÖZÇELİK

08-04-2020


[1] https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3295146027179625&id=197158923645033

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1257319111139137&id=100005831798852&refid=52&__tn__=%2As-R

https://dimitrovtesla.blogspot.com/2020/03/mikrodalgada-coronali-kek-tarifi.html?m=1&fbclid=IwAR29_ETmDSsiwWsCK0Oawm6hHA8YkbBKE05wQn0MJu-FK1n69aKmyJ60vPg

[2] Nisa.119-121.

[3] http://www.haber7.com/dunya/haber/2960812-almanlar-sasti-kaldi-muslumanlari-yanlis-tanimisiz

[4] https://dosyatv.com/80-bin-maskeyi-yuzde-700-fiyatla-satmaya-calisan-new-yorklu-hahama-baskin/

Loading

No ResponsesNisan 8th, 2020