OKÇULAR TEPESİ

OKÇULAR TEPESİ

Hep arkadan vuruluyoruz.

Düşman mert değil.

Arkadan kıstırıyor.

Düşman dürüst değil.

İhaneti sürüyor.

En büyük ihaneti ise, içteki ihanet elini devreye koyması.

Okçular tepesinin boş bırakılmaması, ya Uhud dağı gibi olmalı veya sırtını Uhud dağına dayamalı, dayanmalı.

Düşmana koz verilmemeli.

İslâm dünyası bizi bekliyor.

Hatta insanlık bile.

Dünya malı ve menfaati bizi nöbetten alıkoymasın!

-İsrail’in gördüklerini bizdeki kısır bakışlılar göremiyor mu?

Yoksa görüyorlar da, perdeliyorlar mı?

Jerusalem post- İsrail gazetesindeki bir yazıda:

…Suriye savaşı İsrail’in hayatta kalma savaşıdır. Amerika Suriye’yi kaybederse Orta Doğuda cihad başlar, Türkler ve Ruslar mücahidlere silah verir, Amerika Irak’ı da kaybeder Mısır’ı da kaybeder, her yer Türk’lerin kontrolüne girer. Türk’leri ancak hava savaşında durdurabilirdik, geç kalındı. Hava milli savunmalarını kurmak üzereler. İlk temasları YPG ile oluyor ve YPG’yi İsrail silahlandırdı. Ama bir varlık gösteremiyorlar. Türk Sihalarıyla her gün 50 asker kaybediyorlar. Geriye bir tek Akdeniz sahillerindeki birleşik Avrupa donanması kalıyor. Onlar da tehlikeli eşiğe gelmek üzereler.

…Türkiye bunları tek başına yapabiliyorsa, İslam NATO’su ile neler olmaz. Zaman Türk’lere çalışıyor ve artık düşmanımız oldu. Türk’leri yenersek İslam’ı da yeneriz. Türk’leri yenemezsek İslam’ı kimse durduramaz ve İsrail namaz kılar. Filistin’lilere itaat edersiniz. Şeriat ile size hükmedilir. Tel Aviv ve Kudüs’te, her yerde ezan duyarsınız. Tek bir Musevi bile bu topraklarda bırakmazlar. Kadınlarınız pazarlarda cariye olarak satılır. Çocuklarınız elinizden alınır, Mücahid olarak yetişirler. Tüm dünyada Musevilik yok edilmiş olur.

…Erdoğan gider, Türk’ler biter diye basite alırsanız hatayı burada yaparsınız. Türk’lerin geçmişine bakın, olaylar hiçte öyle olmuyor, doktrinleri sahipleniyorlar. Türkiye’deki muhalefete de güvenmeyin, zamanla o da kalmayacak. Dediğim gibi, zaman bizim düşmanımız derim size ve işler hiçte planlandığı gibi gitmiyor sanki bizim planlarımız üzerinde Allahın bir başka planı var.[1]

-Sap döndü hesap da döndü.

-Dün bizi karıştıran ve karıştırılması için yığınak yapan Abd, bugün kendisi de karıştırılıyor.

Belli ki onu da karıştıran, bizi karıştırıyor.

Terörün yönü değişti. Ortadoğu’yu karıştıran terör, Ortadoğu’yu bitirmeye çalışan Terör ve onların abileri olan teröristler yönlerini değiştirerek; İngiltere, Fransa ve başta Amerika olmak üzere Avrupa ülkelerini yakıp yıkmaktadır.

Terör kendine uygun bir zemin buldu. Bir yuva buldu. Orada artık üremeye ve çoğalıp artmaya başlamaktadır.

Avrupa ektiğini biçiyor. Döktüğünü de içiyor.

MEHMET ÖZÇELİK

05-06-2020


[1] https://www.facebook.com/groups/459776491574162/permalink/509582766593534/

Loading

No ResponsesHaziran 5th, 2020