FECRİ SADIK DOĞUYOR

FECRİ SADIK DOĞUYOR

Türkiye’nin altyapılarının zemini kaygan ve kaypak bir yapıya sahiptir. Onun için toplumun belli kesimleri devamlı oraya doğru çekilmeye ve orada hareket ettirmeye  ve de ayakları kaldırılmaya çalışılıyor.

O kaygan zeminlerin kapatılması, engellenmesi, toplumun oradan uzaklaştırılması gerekir. Sürekli bir tehdit olarakta kullanılmakta, hassas ve Tehlikeli Tuzak noktalar mevcut olmaktadır.

-Her şey değişse de tinet değişmez.

-“Ermenistan 30 yıldır işgal altında tuttuğu Karabağ’da sadece sivilleri değil, kültür ve tarih mirasını da soykırıma uğrattı. Karabağ’da 67 camiden sadece 1 tanesi ayakta. Camilerin bir kısmı domuz ahırına çevrilmiş. 144 mescit, 192 türbe/ziyaret ile yüzlerce abide eser yerle bir edildi. Mezarlıklar da iş makinalarıyla düzlendi. Yeni Şafak’a konuşan Azerbaycan Dini Kuruluşlar Komitesi Başkanı Mübariz Kurbanlı, “Savaşta bile dini mabedlere, camilere, kiliselere dokunulmaz. Ermeniler vahşiliklerini gösteriyor” diye konuştu.[1]

 -Yüz yıldır öncesinden bu yana bizde de yapılanları hatırlatıyor mu?

-PKK/PYD’nin Ermeni taburu Erivan’da.[2]

-Teröriste VIP tedavi! PKK’yı vekil aracıyla İstanbul’a kadar getirmişler.[3]

-Batı dünyası ve ajanları Müslümanların arasına fitne sokmak, kandırmak ve zayıf noktalarını yakalamak üzere çok iyi anlamaya çalıştılar. Bütün yaşantı ve inançlarımızı detaylarıyla incelediler. Bu çalışmalarında ve hesaplarında da başarılı oldular.

Keşke onların bu ciddi ve en ince noktaya kadar bilip anlamalarını; bizim devlet yetkilileri de cemaatleri çok iyi tanısaydı ve problemleri görüp onları çözüm yoluna kavuştursa ve içlerinde ve işlerinde olacak ve oluşacak bu fitneleri de olmadan engelleseydi.

-Zincirlerini kıran Türkiye ayağa kalktı ve kardeşlerine doğru koşuyor. Her birini de ayağa kaldırmaya çalışıyor. Nereden mi biliyorum? İşte etraftan gelen ve içeriden çıkan sesler bazen tehdit suretinde ve bazen kendi piyonlarının piyasaya, ortaya Ermenistan gibi, Yunanistan gibi, PKK gibi, YPG gibi piyasaya sürerek iç ayrılmaları tetikleyerek ateşlemektedir. Artık açıkça kozlarını ve oyunlarını oynamaktadırlar.

-Kılıçlar çekildi. Kılıçlar kınından çıktı. Şimdiye kadar kınında kalan Kılıçlar, Artık yavaş yavaş ufak devletlerle büyük devletler, bir de yavaş yavaş ve açıkça birbirlerine muhalefet edip, rakip olarak görmekte ve Kılıçlar sıyrılmaktadır.

****************   

Kendisine gelip toparlanarak ayağa kalkan bir arslan hatta bir arslan yavrusu binlerce çakala yetiyor.

Ümitsiz olmadım hiç.

Tarihi dizilerin çevrilmesinde bir arslan veya arslan yavruları, toplumun teveccühü ve ilgisi, çevredeki dostlara el uzatmak üzere bıraktığımız eski yerlere tekrar seferlerin vuku bulması ve oradaki çakalların bir araya gelip çakallık yapmaları artık son buluyor.

Kuzular içerisinde yetişen aslan yavruları, analarının kalleşçe öldürülmelerinden sonra nihayet aslan yavrusu olduklarını hatırladı, ormanlara dalarak çakalların kaçışmalarına sebep oldular.

Kader ağını örüyor.

Yüz yıllık iç ve dıştaki dost ve düşmanlar belli oluyor.

Beklenen an ve zaman geldi.

Gecikmeli de olsa veya bizce öyle görülse de güneşin doğuşu yakındır.

Yüzlerin parlaması veya kararmasından belli olmuyor mu?

Karanlık aydınlığa, karanlıktakiler yüzünü göstermeye başladı.

Fecri kâzib yerini fecri sadıka bıraktı.

Yalancılar yalanlarıyla birlikte toprağa gömüldü.

-Kader bizi geleceğe hazırlıyor.

Olaylar kaderin bir sevkidir, ister terör olsun, ister savaş.

Beşer zulmeder, kader adalet eder.

MEHMET ÖZÇELİK

10-10-2020


[1] https://www.yenisafak.com/gundem/kulturel-soykirim-3570357https://www.haber7.com/dunya/haber/3022384-daglik-karabagda-kulturel-soykirim

https://www.haber7.com/dunya/haber/3022468-azerbaycan-savunma-bakanligi-ermenistan-ateskesi-ihlal-etti

https://video.haber7.com/video-galeri/172865-lefteris-christoforou-turklere-ve-azerilere-karsi-hepimiz-ermeniyiz

https://www.haber7.com/dunya/haber/3022362-mustafa-akincinin-skandal-sozleri-sonrasi-tepkiler-cig-gibi

[2] https://www.superhaber.tv/pkkpydnin-ermeni-taburu-erivanda-haber-301587

[3] https://www.haber7.com/guncel/haber/3020092-teroriste-vip-tedavi-pkkyi-vekil-araciyla-istanbula-kadar-getirmisler

Loading

No ResponsesEkim 11th, 2020