BİDEN’IN AYAK SESLERİ


BİDEN’IN AYAK SESLERİ

Abd tekrar Türkiye’yi içindeki tek adam iddiasında bulunan piyonlarıyla birlikte içe kapatmak istiyor.

Bazen şer olan ve görülen şeyde hayırlar zuhur eder.

Kötü komşunun insanı ev sahibi yapması gibi.

ABD’nin bize karşı hasmane tavrına karşı İttihad-ı İslam’ın oluşumunu hızlandırmak gerektir.

Kaderde ağını o yönde örmektedir.

Şu anda İslam dünyasının önünde iki önemli husus var;

Biri İttihad-ı İslam.

Diğeri ise, İsrail’in zulmüne dur demek.

-Biden’ın ayak sesleri Bağdat’ın bombalanması ve Rusya’nın karışmasında, Suriye’nin karışıp ve Libya’dan Türklerin çıkarılmasına kadar ayak sesleri yavaş yavaş başladı ve duyulmaktadır. Terör odaklı olarak, Terör beslenmekte, desteklenmektedir.

-ABD’nin kuyruk acısı var.

15 Temmuz’daki başarısızlık, onu yeni entrikalara sevk ediyor.

-İşte bir kesimin dile getirdiği Türkiye’deki Tek Adam veya Libya’ya niye giriyoruz mantığını seslendiren uğursuz ve piyon olarak kullanılan bir kesim maalesef Amerika’nın bu işgaline hizmet etmektedir.

-Bıdenin göreve getirdiği kimseler, Obama döneminde Ortadoğu’da terörü besleyen ve destekleyen kimselerdir.

-Maalesef ABD İslam dünyası ve dış dünya devletlerinin yıkılması ile terörü besleyen, desteklemesi ile uğraşırken, içeriden artık eskisi gibi gizli değil, yavaş değil hızla yıkılmaya gittiğinin pek de farkında değil gibi.

Amerika darbe yapıp yıktığı ülkelerinin bedelini, yıkılarak ve içten çökerek ödeyecektir.

-Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: “Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

“Fırat nehri altın bir dağ üzerinden açılmadıkça Kıyamet kopmaz. Onun üzerine insanlar savaşırlar. Yüz kişiden doksan dokuzu öldürülür. Onlardan her biri: “Herhalde savaşı ben kazanacağım” der.”[1]

Abd yüz yıllık planını Fıratın çevresinde, İsrailin leh ve menfaatinde sürdürmektedir.

Bugün Türkiye- Abd- Rusya-vs devletlerin mücadele kavgası Fırat’ın çevresinde sürmekte ve de sürdürülmektedir.

Türkiye burada oynanan oyunun farkındadır.

Zaten Abd bu niyetini 50 bin tır gönderdiği silah ile göstermekte ve yıllardır bütçesinden ayırdığı milyon dolarlarla bunu sürdürmektedir.

**************  

-15 Temmuz itirafları! ‘Darbe olacak, izne çıkmayın’ talimatı

FETÖ’nün Özel Kuvvetler’deki mahrem imamı M.A. yakalandıktan sonra 15 Temmuz ve örgüte ilişkin önemli itiraflarda bulundu: Darbe girişiminden 2 hafta önce (FETÖ’cü) astsubaylara izne ayrılmayın denildi. İl dışı göreve gideceklere rapor alarak Ankara’da kalmaları talimatı verildi. 14 Temmuz’da ise güvendiğimiz askerlerin isimlerini sorumlumuza verdim.[2]

İşte Bıden bu fitne odaklarını beslemekte ve desteklemektedir.

Bunu zaten kendisi de açıkça dile getirdi.

-Daha şimdiden dünyada ve Türkiye’de hareketlenme, senaryo ve oyunlar oynanmaya başladı bile.

Dilerim kendi iç meseleleriyle uğraşmaktan, İslam Dünyası ve dünya ile uğraşmaya vakit bulamazlar.

-Çin’den ABD’ye yaptırım kararı.

Son Dakika Haberi; Joe Biden’ın yemin ederek ABD’nin 46. Başkanı olduğu sırada Çin’den son dakika haberi geldi. Çin, aralarında ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun da yer aldığı 28 ABD’li üst düzey yetkiliye Çin’in ulusal egemenliğini ciddi şekilde ihlal ettikleri gerekçesi ile yaptırım kararı aldı.[3]

-Yahudi olmasam da, ben bir Siyonist’im” diyen Joe Biden, bugün ABD’nin Yeni Başkanı olarak ekibiyle dünyanın karşısında, daha doğrusu tehdidindedir…

Sayın Erdoğan’ı daha gelmeden muhalifleri destekleyerek çevirmekten bahseden, 15 Temmuz 2016 da Obama’nın yardımcısı olup olaydan haberdar olup, belki de 1980- deki darbede, -Bizim çocuklar başardı-, derken, 15 Temmuz da o çocuklar başaramadı.

-Trump aslında kendi ayağına kurşun sıktı.

Korona kendisinin de dediği gibi önemli sebebi olsa da, İsrail’e desteği ve Pentagon’un gücünü hafifletecek kararlar almayışı olmuştur.

-Rusya’nın bir asırlık dönemde uygulamış olduğu böl- parçala- yut politikasını bugün başta Amerika olmak üzere Batı; böl- parçala- Yönet tarzında, daha önce aç olarak yuttukları insanları, bugün doyurup şişmanlatarak yutmaya çalışmaktadırlar.

-Keser döndü sap döndü, gün geldi hesap döndü. Türkiye’de muhalif[4] ve muhalefet partisini şekillendirmek için Deniz Baykal’ı kasetle götüren Bıden, bugün kasetle gidebilir. Kendisi Türkiye’yi Dizayn etmek üzere muhalefet partisini destekleyip ve adeta kısır bir muhalefet içerisinde Türkiye’yi daha ziyade Erdoğan’ın şahsında, Erdoğan’ı bahane ederek, Türkiye’yi Aynen eski darbelerde yaptığı gibi şekillendirmeye çalışan Bıden bu sefer kendisi de kasetle gidebilir. Sonuçta ektiğini kendi biçmiş olur.

Bu durum Amerika’da bir iç Savaşı başlattığı gibi, çevredeki savaşları da büyütebilir. Bıden aynı zamanda yıkımında bir adımı ve olacak olayların startını vermiş olur.

-Yüz yıl önce bizi Lozan’daki bağladıkları bağlar ile yeniden yenileme çabasına girilmekte ve o bağların çözülmesinden rahatsızlık duyulmaktadır.[5]

MEHMET ÖZÇELİK

02-02-2021


[1] Buhari, Fiten 24, Müslim, Fiten 29, (2894); Ebu Dâvud, Melahim 13, (4313, 4314); Tirmizi, Cennet 26, (2572, 2573).

[2] https://www.haber7.com/guncel/haber/3060118-cok-mahrem-15-temmuz-itiraflari-darbe-olacak-izne-cikmayin-talimati

https://www.yenisafak.com/gundem/cok-mahrem-15-temmuz-itiraflari-3595845

[3] https://www.haber7.com/dunya/haber/3058802-son-dakika-cinden-abdye-yaptirim-karari

[4] https://youtu.be/aQudgm78-1A

[5] https://youtu.be/asIg6mzNoKM

Loading

No ResponsesŞubat 2nd, 2021