BİZİM ARSLANLAR

BİZİM ARSLANLAR

-“İzmir’in Konak ilçesinde HDP İl Başkanlığı binasında Onur Gencer(27) tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 38 yaşındaki Deniz Poyraz hayatını kaybetti. HDP’ye silahlı saldırı provokasyonunun ardından Mithat Sancar’ın yaptığı basın açıklamasında partililer ‘katil devlet’ sloganları attı. Tabuta PKK paçavrası sermeye çalıştılar.

Deniz Poyraz’ın babası: PKK’nın hakkını ödeyemeyiz.

“Biz ne kadar bedel ödesek dağda tankların tüfenklerin karşısında olan aslanların (PKK’lı teröristler) hakkını ödeyemeyiz” diyen Deniz Poyraz’ın babası Abdülilah Poyraz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm Kürtleri öldürmek istediğini söyleyerek skandal açıklamalarda bulundu.

Deniz Poyraz için ‘Deniz benim Deniz’im değil, Kürdistan’ın Deniz’i…” ifadesini kullanan baba Poyraz şöyle konuştu:

“Onların (PKK’lı teröristler), partinin, HDP’nin, namuslu, şerefli, elini vicdanına koyan Kürt milletinin başı sağ olsun. Benim Deniz’im tek değil. Kızım kimyasalla öldürülenlerden farklı değil. Kızım Sêvêlerden, Pakizelerden farklı değil. Lokman Birlik panzer arkasında sürüklendi. Kızım onlardan farklı değil. Mehmet Tunç şehit oldu. Deniz ondan farklı değil. Birbirinizin elini tutun, birbirinizi sevin.

Hangi Kürdistan şehrinden olursanız olun biz birbirimiziniz. Tayyip(Cumhurbaşkanı Erdoğan) ve ekibinin yapmaya çalıştığı; Osmanlı dönemi gibi tüm Kürdistan’a, Suriye’den, Irak’a saldırmak. İnsan bunları göz önüne getirir. Allah dağdakilere (teröristlere), gerillaya güç kuvvet versin. Allah onların mertebesini yükseltsin. Onları gökyüzüne ulaştırsın. Onların başı sağ olsun…”[1]

Vay be ne asırdayız ama. Teröristlere bile dua edilmekte, yer ve gök, yer ve göktekiler  beddua ederken…

Binler nefrin…

Aslında bu zihniyet bilinçsizce ve de az bir kısım ve kesim milliyetçi olduğunu söyleyenler tarafından da dillendirilmekte, meşruluk kazandırılmaktadır.

Oda, onların 6 milyon oy aldıklarını meşruluklarına delil göstermektedirler.

Oysa değil altı milyon mesela Öcalana 16 milyon oy verilse bu onun terörist başı olmasını kaldırır mı?

Onun elindeki kanı ve kiri temizler mi?

Ona bir meşruluk kazandırılır mı?

Azıcık vicdanı ve insafı olanlara soruyorum.

Peki, Allah sizi sevdiklerinizle beraber eylesin, desem ne dersiniz?

Hoşlanırsanız devam edin!!!

Yarım asırdır terörün bitmemesi, rahmetin önündeki bu engellerdir.

Maalesef dağdaki eşkiya ile ve bu milletin güvenliği için hayatını veren gerçek aslanlar çakallarla karıştırılmakta adeta aslanlarımız sırtlanlara yem edilmeye çalışılmaktadır.

Tüm mesele aslanların kükremesidir.

Şimdiye kadar aslanların sahaya inmesi ve kükremesi engellendi.

Çakallar ve sırtlanlar aslanların sahaya inmesi ile kaçışmaktadır.

Bu ordu bin yıldır hem Kur’an-ı Kerimin övgüsüne mazhar olmuş, hem kahramanlık ve asaletini Malazgirt’ten Çanakkale’ye, 15 Temmuz’dan günümüze taşımıştır.

Bazen eli kolu bağlanıp sekteye uğratılmaya ve de üstü küllenmeye çalışılsa da, külün altında o ruhu ve Peygamber ocağını bugün tüttürmeye devam ettirmektedir.

O ruh ve o Peygamber ocağı yanmakta ve sürmektedir.

Allah daim etsin.

-Dünyada, insanlık tarihi boyunca böylesi görülmüş mü?

Dünyada böyle bir asker var mı veya olması mümkün mü?

-“PKK liderlerinden Murat Karayılan’ın çevresine “Oğlum” dediği, kırmızı bülten ile aranan Özgür Gabar kod adlı Fırat Şişman, Şırnak’ta çıkan çatışmada yaralı halde ele geçirildi. Jandarma personelinin iki ünite kanıyla hayata dönen Şişman, güvenlik birimlerine önemli bilgiler verdi.

ASKERLERİN VERDİĞİ KANLA HAYATA TUTUNDU

7 kurşun yarası olduğu tespit edilen Şişman’a ilk müdahale güvenlik birimlerince olay yerinde yapıldı. Aşırı kan kaybeden Şişman’a jandarma personelinden alınan 2 ünite kan verildi. Helikopter ile Şırnak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın hastanesinde kaldırılan Şişman, 1 buçuk ay süren tedavi sürecinde devletin göstermiş oldu şefkatten etkilendi.”[2]

Çanakkale’de de benzerini gördük, bu günde görmekteyiz.

Tıpkı Pkk’nın yerdeki Kur’an-ı Kerim-in altına bombayı koyarken, askerimiz Kur’an-ı Kerim-in hatırına bombayı bile önceliğine almıyor…

Bugün bizim aslanlar çakal ve sırtlanlara karşı mücadele etmektedir…

Allah yâr ve yardımcıları olsun…

**********  

“Takvimler 16 Eylül 1998’i gösterdiğinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Ateş Suriye’ye sınır Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde şöyle diyordu: “Türk devleti olarak komşularımızla iyi ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. Bu iyi niyetimize rağmen bazı komşularımız, özellikle ismini açıkça söylüyorum, Suriye gibi komşular, iyi niyetimizi yanlış tefsir ediyorlar. Apo denen eşkıyayı destekleyerek Türkiye’yi terör belasına bulaştırdılar. Türkiye iyi ilişkiler konusunda gerekli çabayı gösterdi. Türkiye beklediği karşılığı alamazsa, her türlü tedbiri almaya hak kazanacaktır. Artık sabrımız kalmadı.” bu durum aponun yuvasını terketmesi ve Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, TBMM’nin yeni yasama yılının açılışında Meclis’teki konuşmasında, “Suriye, Türkiye’ye karşı açık bir husumet politikası izlemektedir. PKK terör örgütüne aktif destek sağlamayı sürdürmektedir. Tüm uyarılarımıza rağmen hasmane tutumundan vazgeçmeyen Suriye’ye karşı mukabelede bulunma hakkımızı saklı tuttuğumuzu, sabrımızın taşmak üzere olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyorum” diyordu. VE Aponun bundan itibaren, şam, atina, rusyada yüz bulamadı ve yakalanışını hızlandırdı.

-Marksist-Leninist ideolojiye dayanan bölücü terör örgütü PKK’de oruç tutmak yasaklandı!

Terör örgütü PKK`da, sözde başkanlık konseyi kararıyla, oruç tutulmasına izin verilmemesi sorun yarattı. Örgütün sözde Başkanlık Konseyi 3 Kasım 2001 tarihinde bir bildiri yayımladı. Örgütün yoğun bir mücadeleden geçtiği, bu mücadeleyi engelleyecek düşünsel ve eylemsel tüm çabaların yasaklandığı belirtilen bildiride, oruç tutulması amacıyla örgüt içinden yönetime çeşitli taleplerin gelebileceği, daha önce örnekleri görüldüğü şekilde bu tür faaliyetlerin disiplini bozduğu ifade edildi.Bildiride, “Oruç tutulması taleplerinin ikna yoluyla reddedilmesi, diretenlere ise gerekli yaptırımın uygulanması” istendiği kaydedildi. Oruç konusunda alınan kararın propaganda amaçlı olarak kullanılabileceği ifade edilen bildiride, karşı propaganda için de gerekli tedbirlerin sözde Başkanlık Konseyi tarafından alınacağı belirtildi.”[3]

Hz. Âdem’den beri süre gelen iman-küfür mücadelesi terörle, demokrasi bahane ve göstermeleriyle sürdürülmektedir.

“Ey iman edenler! Sizden olmayanları sırdaş edinmeyin, onlar size kötülük yapmaktan geri durmazlar, sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların ağızlarından nefret taşmaktadır; kalplerinin gizlediği ise daha büyüktür. Gerçekten size delilleri açıklamışızdır, eğer düşünüyorsanız!

Size gelince, bakın siz onları seviyorsunuz, ama onlar sizi sevmiyorlar. Siz kitabın tamamına inanıyorsunuz; onlar sizinle karşılaştıkları zaman “inandık” diyorlar; yalnız kaldıklarında ise size karşı öfkelerinden parmaklarını ısırıyorlar. De ki: “Öfkenizden çatlayın!” Şüphesiz Allah kalplerde olanı bilmektedir.

Size bir iyilik gelirse bu onları üzer, ama başınıza bir kötülük gelse buna sevinirler. Eğer sabreder ve sakınırsanız, onların tuzağı size hiçbir zarar vermez. Allah onların yaptıklarını çepeçevre kuşatmıştır.”[4]

MEHMET ÖZÇELİK

30-06-2021


[1] https://www.google.com/amp/s/m.yeniakit.com.tr/amp/video/55817/hdp-binasinda-oldurulen-deniz-poyrazin-babasindan-teror-orgutu-pkk-propagandasi

[2] https://www.google.com/amp/s/www.sondakika.com/amp/haber-karayilan-in-cevresindekilere-oglum-diye-14211500/

[3] yeni mesaj.17-11-2001.

[4] Âl-i İmrân Suresi – 118-120.

Loading

No ResponsesHaziran 30th, 2021