YÜZ YILLIK VE ASIRLIK HESAP

YÜZ YILLIK VE ASIRLIK HESAP

Şu anda Türkiye’de sürdürülmeye ve özellikle 1990 ve 2000- lerden itibaren hızlanan savaş;

Yüz yıl önceki ermeni hesabı yani zulüm gerçekli, mazlum görünümlü ermeni harekatı.

Göç anında özellikle kızlarını geri bıraktığı ve Pkk ile beraber dışarıdan destekledikleri ve doğuda yüz bini aşkın kripto ermeni faaliyeti.

Diğer yandan Selanik’ten göçüp gelmiş iki yüz bini aşkın Yahudi’nin İslamiyet’le olan asırlık hesaplaşmasının sürdürülmesi

Asırlardır gözü bizde olan ve batının hırçın ve huysuz kullanımlık çocuğu yunanın bir atakta daha bulunarak, tekrar öne sürülüp desteklenme aşamaları.

Batı ve haçlı zihniyetinin eski Bizans’a kavuşup, Ayasofya’yı aslına çevirmek için dışarıdan her türlü müdahalelerle içte karışıklıklarda bulunarak, muhalif ve muhalefeti destekleme çabaları.

İran mı?

O zaten 1400 yıl süresi içerisinde, hiç batıyla savaşmayıp 23 defa bizle savaşa girerek tekrar Sasani imparatorluğunu kurmak, Safevi hükümdarı olan, Şeyh iken Şahlığa soyunan Şah İsmail’in Safevi devletinin yayılmacılığını sürdüren İran’ın her türlü entrikanın altından -pkk da dahil- çıkmasıyla, acem işini sürdürmesi.

İçteki Truva atı.

Derin devletin bir yandan rejimi korumaya çalışmasıyla birlikte, diğer yandan rejimi ele geçiren derin devletin rejim görüntüsü altında sol, sosyalist, Lgbt, Pkk, Ermeni, Yunan, Yahudi, mason ortaklıklarıyla kendisini muhafazaya çalışması, yeni bir devrim gerçekleştirmesi.

Batı ve Abd odaklı.

Yüz yıl önceki perdeler kalktı. Oyunlar açık oynanmakta ve tüm piyonlar devreye sürülmektedir.

Bütün bunlara karşı; bin yıllık Osmanlıyı yeni versiyonlar ile bir araya getirmek ve bunu İttihad-ı İslam’la güçlendirmek ve de 1400 sene önceki inanç merkezine oturtturmaktır.

Sonuç mu?

Kıyamete kadar devam edecek olan iman ve küfür mücadelesi tüm oyun ve oyuncularıyla devrede ve sahnededir.

Bu milleti bir yüz yıl daha iman ve hayat cephesinden vurmak.

İşte 90 yıl önce faaliyete konulan uygulamanın tezahürü olan şimdiki sefahatle bozulan nesil için düşündürücü oyun;

– Olay 1932 yılında Belçika’nın Spa şehrinde düzenlenen bir güzellik yarışmasında geçiyor. 28 ülkenin katılmış olduğu bu güzellik yarışmasına, bizden Keriman Halis gitmişti. Yarışma bitmiş, iş sonucu açıklamaya gelmişti. İşte o zaman jüri başkanı kürsüye gelip, şöyle demiştir:

“Sayın Jüri üyeleri! Bugün Avrupa’nın ve Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. 1400 senedir dünya üzerinde hakimiyetini sürdüren İslamiyet artık bitmiştir. Onu Avrupa Hıristiyanları bitirmiştir. Elbette Amerika’nın ve Rusya’nın hakkını inkar ede­meyiz. Neticede bu “Hıristiyanlığın Zaferi”dir.

Bir zamanlar sokağı bile kafes arkasından seyrede­bilen müslüman kadınların temsilcisi Türk Güzeli Keriman, mayo ile aramızdadır. Bu Türk kızını zaferimizin tacı olarak kabul edeceğiz ve onu kraliçe seçeceğiz. Ondan daha güzeli varmış, yokmuş, bu hiç önemli değil… Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz, Avrupa’nın zaferini kutluyoruz …

Bir zamanlar Fransa’da oynanan dansa müdahele eden Kanuni Sultan Süleyman’ın torunu, işte mayo ve sütyen ile önümüzdedir. Kendini bizlere beğendirmek istemektedir. Biz de bize uyan bu kızı beğendik.

Müslümanların geleceği böyle olması temennisiyle, Türk güzelini dünya güzeli olarak seçiyoruz. Fakat kadehlerimizi Avrupa’nın bu coşkulu zaferi için kaldırıyoruz. “[1]

Millet olarak fabrika ayarlarına dönmemiz gerekir.

Yoksa mahvoluruz.

MEHMET ÖZÇELİK

28-02-2022

[1] https://www.google.com/amp/s/m.yeniakit.com.tr/amp/haber/163103/muslumanlara-karsi-bu-hristiyanligin-zaferidir

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02y6eRCjxJP2QFH4KGSv5Et3v67fnW5fBLRj4zqDJjBEbfKdEVs1kYLE3crpDQytxul&id=208637342652745

 

Loading

No ResponsesMayıs 28th, 2022