ILLIMUMINATI / Entrika Cemberi



ILLIMUMINATI / Entrika Cemberi

Texxe Marrs

Timas Yayinlari -2002



BIRKAÇ MILYON INSANI FEDA EDEBILIRLER
Bu yazida, Ortadogu’da uygulanan kaos politikasi ile ne amaçlandigini anlamaya yarayacak olan bir çalismadan yararlaniyorum. Çalisma Amerikali Profesör Marrs’a ait.Emir Emre DOGAN:

HAMAS’in liderleri Seyh Ahmet Yasin ve Abdülaziz Rantissi, Israil’in düzenlendigi füze saldirilari sonucu öldürülüyor. Necef`te Hz. Ali`nin türbesi roket yagmuruna tutuluyor. Irak’in kaos ortamina girmesi için elden ne geliyorsa yapiliyor. Kaoslar yaratilarak nereye varilmak isteniyor?

Texas Üniversitesi`nde on yildir uzay çalismalari profesörü olan Texe Marrs, Amerika savunma politikasi, stratejik silah sistemleri ile ilgili konular üzerinde ögretim veriyor. Iki ayri üniversitede uluslararasi iliskiler ve siyaset bilimi dersleri de veren Marrs`in bugüne kadar yayinlanan 35 kitabi bulunuyor. Profesör Marrs, kitaplarinda ve verdigi konferanslarda, dünyanin çok ciddi bir komplo ile karsi karsiya kaldigi uyarisini yapiyor.

ILLUMINATI

Marrs’in çalismasinda bir tarikattan bahsediliyor. Büyük zenginlerin olusturdugu ve bu komplonun sorumlulari olan gizemli tarikatin adi: `Illuminati`.

Grubun içinde bankacilar, sanayiciler, medya patronlari var.

Piramidin en tepesinde ise Fransa`dan üç üye, ABD`den iki, Kanada, Avusturya, Ingiltere, Ispanya ve Güney Afrika`dan birer üye bulunuyor. Bunlar kendilerine `kral` diyorlar. Ulusal sinirlara ve cografi faktörlere bagli degiller. Kendilerini ‘küresellesmeci’ ve ‘dünya vatandasi’ olarak görüyorlar. Dünyayi sonsuza kadar idare edecek soylu bir kan baginin varisi olduklarina inaniyorlar.

Bunlara bagli bazi tarikatlar, dernekler, örgütler var. Kafatasi ve Kemik Cemiyeti, Dis Iliskiler Konseyi, Biderberg gibi gruplar, rütbelerini yönetim kurullari ve baskanlarinin isimleriyle birlikte artiriyorlar. Gelmis geçmis birçok lider de bu gruplardan çikmis. Ancak, aslinda hepsi de piramidin tepesindekiler tarafindan sahneye çikarilmis birer kukla. Rockefeller, Rothschild`ler gibi büyük sermaye sahiplerinin istedikleri gibi oynattiklari kuklalar..

ORDO AB CHAO

Tarikatta 33 dereceye (en yüksek derece) ulasabilen mason üyelere takmalari için bir mücevher veriliyor. Bu mücevher iç içe geçmis bir üçgenle süsleniyor. Isaret, seytani teslisi ve 666 sayisini temsil ediyor. Mücevherin üzerinde latince ` Ordo Ab Chao ` yaziyor. Bunun anlami su : ‘ Kaostan Kaynaklanan Düzen.’

Illuminati, dünya hükümeti kurmak için kaoslardan ve krizlerden yararlaniyor. Zit güçleri birbirleri ile çarpistirarak kaos yaratiyor. Yaratilacak kaos sonucunda bir dengeye ulasilmasi planlaniyor. Böylece `Kutsal Imparatorluk` kurulacak. Dönüsüm tamamlanacak.

BIRKAÇ MILYON INSAN FEDA EDILEBILIR

Kendilerini dünyanin efendileri olarak gören bu insanlar, amaçlarina ulasabilmek için birkaç milyon insani feda edebilirler. Dönüsümü gerçeklestirmek için gerekli olan kaos ortamini bizzat kendileri yaratirlar.

Tarihte bunun örneklerini görmek mümkündür:

7 Aralik 1941`deki Pearl Habor saldirisinda aslinda savas bakanligi Japonlarin sifresini çözüyor. Ama 33 derece mason olan Roosevelt’in, isteksiz ve savas karsiti olan Amerikan halkini savasa ikna etmek için bir bahaneye ihtiyaci olmasi üzerine saldiriyi önlemek için gerekli adimlar atilmiyor.

Kuzey Viatnam gemileri, Vietnam kiyilari açiklarinda ABD gemisini topa tutuyor. Komünist düsmana karsi havadan ve karadan savas açilmasi için tam yetki veriliyor. Yillar sonra, Kuzey Vietnam gemilerinin Amerikan gemisine hiç saldirmadigi ortaya çikiyor.

1993 ve 1995 yillarinda patlayan terörist bombalar, New York`da Dünya Ticaret Merkezi`nde ve Oklahoma`da agir hasara neden oluyor. New York`da, dünya ticaret merkezine bomba yerlestirmek suçundan yargilanan Arap saniklarin avukatlari, bu saldiriya FBI`in karistigini iddia ediyorlar. Bir teyp kaydini delil olarak sunuyorlar. Kayitta, FBI yetkilisinin Araplara bomba cihaziyla patlayici maddeler teklif ettigi duyuluyor. FBI ajani, gerçegi itiraf ediyor. Kendisine bu maddeleri tedarik etmesi için bir milyon dolar verildigi anlasiliyor.

Onlar, Hegel felsefesinden esinlendikleri tez, antitez ve sentez kavramlarini uygulamaya basliyorlar. Insanlar, içinde bulunduklari kaos ortaminda kontrollerini kaybediyorlar. Ümitsizlik, korku ve panigi gidermek için bunun karsiti bir durum yaratiliyor. (Teröristlere karsi savasmak, vs..) Tez ve antitez birbirleriyle çarpisirken kaos devam ediyor. Böylece kendi yarattiklari karsitliklarin çarpismasi ile yavas yavas denge durumuna geçiyorlar. Sentez ortaya çikiyor. Tabii ki kaos ortamindan faydalanarak istedikleri gibi biçim verdikleri onlara ait bir sentez. ‘ Ordo An Chao ’ . Kaostan kaynaklanan bir düzen kurulmus oluyor.

Irak’da ve Filistin’de bugün uygulanan kaos politikasi ile nereye varilmak istendigi ortada. Türkiye’de yakin tarihte yasanan olaylar bu bilgiler isiginda degerlendirilebilir. Ideolojik ve etnik temeldeki çatismalar ülkemizde kaos ortamina yol açiyor. Yaratilmis karsitliklar sebebiyle tuzaga düsülüyor ve kendilerini dünyanin efendileri sanan büyük sermaye sahiplerinin sentezlerine yani kaostan kaynaklanan düzenlerine variliyor.

Sayet siz bunun adina ‘düzen’ diyebilirseniz!