KARANLIK   OLAYLAR   - 4 –

 

            Duydum ki;Dabilyu dabilyu Buşh,başbakana benimle görüşmek için ısrar ediyor,randevu almasını söylüyormuş.Aksi takdirde PKK olayını çözme konusunda söz vermeyeceğini de önemle belirtiyormuş.

            Hin oğlu hin,nereden yakalıyor,görüyor musunuz.Bana bu durum bildirildi,tabii ki ben şartlı izin verdim;Iraktan çık.

            Onunki de keçi inadı.Çıkmam diye diretmiş.Meğer 1991 yılında Mossad tarafından kendisine yapılan su-i kasdın sebebini soracakmış ve kimlerin bunu organize ettiğini öğrenmek istiyormuş,ABD’nin dünyada ve gelecekteki durumunun nereye varacağını bilmek istiyormuş.

            Kendisine haber gönderdim ki;

            -11 Eylülü,haçlı seferlerini çıkartmak için başlatanlardan birisin.

            -Yıkılacak olan ABD’nin yıkılışını özellikle ekonomik alanda,geciktirmek için Irağa saldırdın.

            -İçindeki silah fabrikalarını tam tekmil faaliyete geçirdin

            -Eskiden Rus düşmanlığının yerine,şimdilerde dolaylı olarak –Üsame bin Ladinin şahsında- İslam düşmanlığını yerleştirdin.

            -O seni vurmaya çalışan Mossada kürt devletini kurma sözü vererek destek oldun.

            Böylece babanın da,seninde suç dosyan kabarık olduğundan,ben bir katille görüşmem,deyip haber gönderdim

            Dünyanın derin devleti ABD…

            Dünyanın her tarafına orayı kontrol etmek için bir üst kurmuştur.Tıpkı bizdeki Çekiç Güç gibi.Konduğu yerden bir daha da çıkmamakta ve çıkarılamamaktadır.PKK’yı Çekiç güç besledi.Kuzey Irağı yine hazırladı.Saddamı devirme yollarını o düzenledi.

            Acaba yarım asırdır müttefiğimiz olan ABD’mi bizdeki derin devleti idare ediyor.Bizde ihtilal olduğunda ABD,bizim çocuklar yaptı,demişti.

            Çocukları bizde iyi çalışıyor desene…

            -Eşref Bitlis olayı bizdeki derin devletin bilgisi çerçevesindedir.Bir gün önce altı aydır kimsenin girmesine müsaade edilmeyen hangara,şifreyi de bilerek giren assubayın orada ne işi vardı.O bir sır oldu.

            Buzlanma ihtimali teknik olarak mümkün değilken nasıl mümkün kılındı.Yoksa Eşref Bitlis PKK’yı bitirmekle şimdiki Kürt devletinin kurulmasına engel mi olacaktı?

            Artık eski sıcak savaşlar yerini soğuk savaşlara bırakmaktadır.11 Eylülün bir plan çerçevesinde CIA’nın tertiplediği,Mossad’ın durumdan haberdar olduğu,Eşref Bitlisin uçağının Buzlanma sonucu düşürüldüğü,Pakistan Cumhurbaşkanı Ziya-ül Hak-kın uçağının havada infilak ettirilmesi,hep soğuk savaşın devamıdır.

            Yoksa devletin derini askeriyede mi başlıyordu?

            ”Bu iddiaya göre ordu içerisinde bir kanat ciddi denebilecek bir darbe eğilimi içerisindeydi ve bu kanat 1987 yılından bu yana ordu içerisinde hızlı bir şekilde örgütleniyordu. 1987 yılında Özal'ın, dönemin Genelkurmay Başkanı Necdet Üruğ Paşa'nın 2000 planını bozmasıyla birlikte ordudaki taşlar oynamış ve ordudaki darbe geleneğine ciddi bir "darbe" vurulmuştu.

Bu plana göre 2000 yılına kadar kimin Genelkurmay Başkanı olacağı belirlenmişti. Yine iddialara göre Üruğ ekibi olarak bilinen bu oluşum kökenlerini "Yön" hareketinden alıyordu. Ancak Özal kliğinin 1990'ların başında yavaş yavaş güçten düşmesi ve Özal'ın 1993 yılında vefat etmesiyle birlikte, Üruğ ekibi daha güçlü bir şekilde TSK'nin kilit noktalarını ele geçiriyor ve hatta komuta kademesinde temsil edilmeye başlanıyorlardı.

Bütün personel daire başkanlıkları ve hareket başkanlıklarında etkin hale gelen bu ekip, kısa bir süre sonra kendi görüşlerinde olmayan subayları tasfiye etmekte gecikmeyecekti. Kimine "gerici", kimine "faşist" kimine de "Amerikancı" diyerek "Korgeneral" rütbesinde bile bazı isimleri tasfiye etmekten çekinmeyen bu ekip İsrail'le ilişkilerin de başını çekiyordu. Bir iddiaya göre İsrail'in RP ile ilgili sorusu bu yüzdendi

Ve yine;”Hanefi Avcı, 32. Gün haber programında ne demişti? Avcı açıkça devlet içinde bir grubun PKK ile işbirliği içerisinde olduğunu söyledi. Bu grup kimlerdi?ve bu doğrultuda RP, Türkiye'de çok iyi bir darbe gerekçesi olabilirdi.“[1]

- Binbaşı Cem Erseverin,Soner YalçınA yaptığı itirafları göz ardı edilemez.

Ersever 1982-de Adıyamanda silah kaçakçılığından sorgulanıyor.Kahtada görev yaptığında M.Yazıcıoğlu ile Menzile gidiyor.

30 özel harb subayları bunlar,istifa ediyorlar.Kendisi bunların sadece 2-3 kişiler olduğunu söyler.Acaba toplu bir istifa mı?

Elazığ-Bingöl-Tunceli harb şefi olan Ersever vuruldumu,vurduda kendini unutturdu mu?Meçhul mü,malum mu?

Hala sır-lığını koruyan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım kim?

-1990-da İtalyada Gladio açığa çıktı.Bizde ve tüm dünyada ihtilalleri yapan kontgerilla mı?

Kontgerillada bir nevi derin devlet mi?

-Devlet kurumlarında köstebekler mi mevcut?

Kısacası ben görmüş geçirmiş bir kimse olarak,iyice bir silkelenmek gerek…

Bak sen o zaman ne küflenmiş şeyler çıkacak,dökülecek…

Temiz bir hayat temennisiyle…

 

AKILLI HAMDİ

15-09-2005

 

 

 

 

 


 

[1] Armegedon.Aydoğan Vatandaş.sh.6,58.