TİT-İ Mİ    SORDUNUZ   ?

 

            Meşhur olduğu söyleyen Nil Demirkazık kendisinin de TİT yani türk intikam tugayı tarafından tehdit edildiğini söyledi.

            Alpaslan aslan-ın danıştaya saldırısı sonucu gündeme gelen türk intikam tugayı,ve diğer taraftan vatanseverler derneği ve diğeri olan Ergenekon derneklerinin,vatanı kurtarma adına yapmış oldukları silahlı ve her gayrı meşru işleri vatan severlik kılıfına büründürerek her türlü işleri işledikleri ortaya çıktı.

            Tit beni de tehdid etti.Aslında tit deyince aklıma bir çok şeyler de gelmiyor değil.Tehdid eden kişi sebebini açıklamamış,sadece şu bahaneleri öne sürmüş;

            - Böyle gidersen sayılı günlerin var...

            -Bu bir tehdit değil,gerçek sözüyle devamında bir tehdid olduğunu ifade etmiş.

            -Ayetle sözüne başlamış.

            -Benim kendi işime bakarak,yorum,yazı gibi yazma işleriyle uğraşmayıp,kendi işlerime bakmamı beyan buyuruyorlar.

-Benden alacağı cevabı bildiğinden dolayı da,kendisinin bana bir şekilde cevab vermeyeceğini ve kendisinin bir şey yapmayacağını ancak yapacak kimselerin çok olduğunu izah etmişler.

-Beni Allaha emanet ederek,Türkün türkten başka dostunun olmadığını da eklemekten geri kalmamış.

-Ve son uyarısını yaparak mektubuna son vermiş.

-Ve bunu Türk intikam tugayı komutanı adına yapmaktadır.Üst bir makamdan tehdit almış oluyoruz.

Burada istihbarat görevlilerine belki yardımım olur düşüncesiyle bu çete üyelerine ulaşmada faydası olması amacıyla söyledim ve şunu da bildiriyorum;

Sahih Demir müstear adını kullanan bu kişi,kendisinin sahih ve doğru bir kişi olduğunu,demir ifadesiyle de,demir gibi sert olduğunu ima etmiş oluyor.

ogundays@hotmail.com ,mailiyle de,zaten her an değişik bir mail alınabilen buradan kolayca alarak insani görevini! yapmış oluyor.Bu mailede –ogünler-i hatırlamakla,her önüne gelene de hatırlatma görevini yapmaktadır.

Tit konusunda Mehmet kardeşim bazı bilgilere ulaşmıştı.

Daha da çıkıyor.

Varlığı uzun süredir bilinen ve Danıştay'a yönelik saldırı sonrasında gündeme gelen "Ergenekon" isimli derin yapılanmanın gizli anayasası, "devleti koruma" adına siyasi suikasttan naylon terör örgütü kurmak ve fahişeler aracılığıyla istihbarat toplamaya kadar bir çok illegal faaliyete girmeyi onaylıyor. İstihbarat ve Emniyet birimlerinin varlığını doğruladığı yapı, TSK ve diğer güvenlik güçleri içinde yapılanmaya çalışmanın ötesinde, sivil toplum örgütleri ve aydınları da kendi cephesine katmanın teorisini geliştirmiş.”

Türkiyede adaletin gerçek olarak işlememesi,bir çok çete üyesinin işini kolaylaştırıyor.Bir çok kimsede kendi gayrı meşru işlemlerini ört bas etmek için irtica ve laiklik perdesinin ardına gizliyor.

Bu pis kokuların çokluğu artık içeride bile kalamayıp,kokusu dışarıları almıştır.Ya birde bu çete kanalizasyonu patlarsa….

Şimdiden çorap söküğü gibi sökülüyor…Çeşitli adlarla birer birer ortaya dökülüyor.

Mesele olayın üzerine mertçe gitmektir.

Haydi bakalım….

Temizlik Operasyonu….

AKILLI HAMDİ

04-06-2006